sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku #1 - Dear Santa..

Tänä jouluna toivon itselleni....

1. Rahaa
- Tämä kyseinen toive löytyy varmasti monen toivelistalta. Jos ei muuta toivo, niin varmasti aina rahaa; sillä voi sitten myöhemmin ostaa haluttuja asioita.
2. Auto
- Niin... Oma auto olisi tosi kiva juttu, ettei tarvitsisi iskältä olla aina autoa lainailemassa. Ei tarvitsisi sovittaa menojaan iskän kanssa, molemmat voisi liikkua halutessaan minne vain. :-)
3. Hajuvesiä
- Niitä ei vain voi olla liikaa! Uusia tuoksuja on aina ihana saada. Kaikki omistamani hajuvedet ovat muutenkin lahjaksi saatuja, kokoelmaa olisi kiva laajentaa! Itse en suostu itselleni hajuvesiä ostamaan.
4. Koruja
- Rakastan koruja! Varsinkin hopeisia blingblingejä.
5. Lahjakortti
- ..tai vaikka useampikin! Lahjakortit ovat aina mieluisia lahjoja, koska niillä voi oman maun mukaan ostella kaikkea tarpeellista (ja tarpeetonta). 
6. Petivaatteita
- Tyynyliinoja ja pussilakanoita! Tuntuu, että mulla on sängyssä aina yhdet ja samat, koska oon hirmu nirso näitä kohtaan. Sängyn pitää näyttää houkuttelevalta, ei siellä muuten voi nukkua! 
7. Lomamatka
- ...jonnekin lämpöön! Porottava auringon paiste, kuuma hiekka varpaissa, lämmin merivesi ja silmien kantamattomiin aurinkotuoleja... Kaipaisin lomaa enemmän kuin mitään. Ja parhautta olisi se, jos saisi jonkun kaveriporukan kasaan ja pääsisi lähtemään pois täältä kylmästä Suomesta. Kamat kantoon ja menoks, eikö? ;-)
8. Suklaata
- ♥♥ pure love. Ainahan jouluna suklaata saa, mutta pitää se nyt lahjalistaan aina silti varmuuden vuoksi raapustella, tiedä vaikka pukki unohtaisi tuoda!
9. Ripsienpidennykset
- Olen tosi laiska meikkaamaan, ja silmäni näyttävät pieniltä sian silmiltä ilman ripsiväriä, joten olisi täydellistä saada omiin räpsyihin pidennystä ja näyttävyyttä. Olen aina ollut hieman kateellinen henkilöille, joilla on pidennykset ripsissä..
10. Talviratsastussaappaat
- Tämä. Tarvitseeko tähän mitään edes sanoa. Kukapa haluaisi, että varpaat on ankkajäässä peltoralleilun jälkeen? Niinpä, ei kukaan.
11. Talviratsastushanskat
- Entiset ovat jo aikansa eläneet, joten on aika saada uudet!
12. Talvitakki
- Tahtoisin kovasti parkatakin, mutta näyttäisin ihan persjalkaiselta otukselta sellaisessa, koska jalkani ovat niin lyhyet ja paksut, ja takin helma viipottaisi polvissa, haha :-D Mutta tosiaan, uusi lämmin talvitakki olisi enemmän kuin tervetullut!

Huhhuh, olinpahan taas hieman epärealistinen, mutta ainahan sitä toivoa saa! :-) Mitä teidän lahjalistoilta löytyy?

4 kommenttia:

  1. Ykkös toiveena mullahan on oma heppa, mutta se nyt ei taida tuosta vain tulla, mutta ainahan saa toivoa. ;) Joku lomamatkakin olisi ihana, mutta nämä molemmat taitaa jäädä vaan haaveisiin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet omistakin toiveista saattaa jäädä kyllä toiveiksi vain, mutta aina on lupa haaveilla kaikesta! :-) tiedä vaikka jotkut toiveista toteutuiskin!

      Poista
  2. Sulle ei joululahjoi tule, korkeintaa pussilline kiviä ja risukasa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vaikka mä oon ollu iha kiltisti...? :-(

      Poista