sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Luukku #15 - My favorites

Keräsin tähän postaukseen muutaman juttuja, jotka ovat mielestäni vain syystä tai toisesta parhaita tai niillä on jokin erikoinen merkitys elämässäni :-)

Paras hajuvesi
Christina Aguilera ja Lady GaGan "Fame". Jos joku tuoksu tulee ja menee näiden kahden ohi niin huhhuh! Ei ole parempaa kuin nämä kaksi!

Paras heppa kautta aikojen
Hercules. Edelleen VURilla majaileva newforest poni. Heti ensimmäisistä tallilla käynneistä lähtien tämä kyseinen poniherra valloitti sydämeni ja teki lähtemättömän vaikutuksen. Muistan vieläkin ne Satun sanat mielessäni "Saat tälle ekalle tunnille Hercun, se on tuo keltainen poni." :-)♥ Yhteistä matkaa ehdimme kulkea reilut neljä vuotta, ja edelleen hyökkään VURilla ensimmäisenä rapsuttelemaan "Hecua", jos sinne päin vain satun!

Paras kesä (KLIK)
Kesä 2013. Täytin 18 vuotta, sain ajokortin, vietin aikaa parhaiden ihmisten kanssa, viiletin öitä ulkona, tein paljon tyhmiä asioita, elin hetkessä, ihastuin, koin pettymyksiä, rusketuin, kävin Virossa, näin Green Dayn ja Billy Talentin, vietin parhaan juhannuksen, tajusin kehen voi luottaa, matkustin Turkkiin, poltin vatsani auringossa, tein töitä, tienasin rahaa, kävin ensimmäistä kertaa festareilla ja sain paljon muisteltavaa loppuiäkseni. ♥ Ompahan ainakin lapsille tulevaisuudessa kerrottavaa: "Sinä kesänä kun täytin 18......."

Paras pehmolelu
Iso pehmonalleni Andersson :-) sain tämän kyseisen mölliäisen silloin kun olin suurinpiirtein itse samankokoinen kuin tämä nalle!

Lempipeli
Candy Crush Saga. Kyllä, oli ihan pakko laittaa tää tähän listaan!! Olen koukussa. Aloitin pelaamisen joskus pari vuotta sitten ja samalla tiellä ollaan edelleen. Hävettää myöntää joo, mutta näin asia on. Kohtalotovereita? :-D

4 kommenttia:

  1. Paras peli<3<3<3

    VastaaPoista
  2. huono peli, ei tollasia jaksa kukaa pelata. Pelaa mielummi rekkapeliä tai rallipeliä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D on ne ralli- ja rekkapelitki iha kivoja, oon vaa iha surkee niissä...... :-(

      Poista