lauantai 7. joulukuuta 2013

Luukku #7 - Elämäni aakkoset

Autot. Parhaita liikkumiseen suunniteltuja välineitä maan päällä, varsinkin jos liikkeelle lähdetään kavereiden kesken! Itse en tällaista vielä omista, mutta kunhan koulut on käyty ja työelämä kutsuu, niin eiköhän minunkin pihaan oma pikkuruinen auto ilmesty! Jos saisin valita maan ja taivaan väliltä, mikä auto pihassani seisoisi, se luultavasti olisi Audi tai Range Rover, hahaha :-D 
Bileet. Rakastan juhlimista hyvässä seurassa! Parhaita ovat sellaiset illat, jolloin ei ole mitään draamaa ja kaikki nauttivat kympillä! Olipa sitten kotibileet tai ilta baarissa, niin tanssimaan on silti pakko päästä! 

Candy Crush Saga. Oon niin koukussa!! :-D naurakaa vaan, mutta piru vie on kyllä hyvä peli!

Dubai. En ole koskaan käynyt Dubaissa, mutta aion joskus vielä matkustaa sinne! Tämä oli lupaus! 

Estot. ....tai niiden olemattomuus. :-D Tuppaavat häviämään aina viihteellä ollessa, ja jälkikäteen saakin sitten aina kuulla vaikka minkälaista juttua...

Facebook. Aina puhelimessa päällä ja aina auki koneella ollessa. On se vaan niin helppo tapa pitää itsensä mukana kaikkien muiden tapahtumissa. Mahtava paikka stalkata ihmisiä ja tietty pelata kaiken maailman pelejä ;-)

Gunlög. Joskus ruotsin tunnilla Aino keksi tämän kyseisen lempinimen minulle, ja kyllähän mä jo osaan totella tätä nimeä! :-D
Hevoset. Kerran heppatyttö, aina heppatyttö. Vuodesta 2005 (?) on tullut talleilla käytyä, säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt kun Hannu astui kuvioihin, tulee tallilla pyörittyä monta kertaa viikossa! :-)
Ihmiset. Kaipaan paljon ihmisiä ympärilleni, olen todella seurallinen. (miks kuulostaa siltä kuin puhuisin jostain koirasta...?:-D) Mutta kuitenkin. Viihdyn isossa kaveriporukassa, koska silloin ei voi tulla inhottavia hiljaisia hetkiä..

Juusto. Toimii myös "lempinimenä" (:-D) mutta on myös todella herkullista ♥ Aina leivän päälle siivuja vedellessä on pakko ottaa omaan suuhun muutama ylimääräinen, omnom!

Koulu. Kerran kun se on aloitettu, se myös viedään kunnialla loppuun, terveisin kaksoistutkinto. Pelkkä merkonomiksi opiskelu olisi ollut aivan laittoman helppoa, joten pitihän siihen jotain haastettakin saada! Don't start what you can't finnish. ;-)

Laskettelu. Olen kerran elämässäni käynyt laskettelemassa, ja se oli pirun siistiä! Haluaisin vielä joskus kokeilla laskettelemista, mutta se välineiden vuokraaminen on vaan niin kallista......

Matkailu. Reissuun lähtö on aina yhtä jännittävää; oli se sitten Suomen sisäinen matka tai reissu jonnekin kauemmas. Mitä enemmän matkustelua yhteen vuoteen sisältyy, sen parempi! Reissusta kotiin palatessa ensimmäinen viikko on ihana nukkua omissa lakanoissa, mutta sen viikon jälkeen alkaa jo uusi matka houkutella!
Nauru. Nauraminen on parasta! Yleensä sillä saa muutkin iloiseksi ja se myös tarttuu kuin tauti! 

Oliivit. Hyi yääääk, inhoan oliiveja yli kaiken! Näin jopa yksi yö unta, missä tilasin Subwaylta subia ja huusin unessa kovaan ääneen englanniksi "EI OLIIVEJA" :-D

Paulig Cupsolo. Olen niiiiin rakastunut ♥ Nappia painamalla saa aamulla kupillisen (tai useammankin...) kahvia itselleen, ja Cupsolon Tazza-kaakao on parasta! :-)

QR-koodi. Meidän pitäisi koulussa väsätä näitä ja lukea niitä ties mistä paikoista... En ole koskaan innostunut näistä :-(

Rakkaus. Ei voi rakastaa toista jos ei ensin rakasta itseään. Olen oppinut tässä viime aikoina näkemään itseni positiivisemmassa valossa. Rakastakaa kaikki itseänne ja toisianne! :-)
Subway. Kyseinen ruokapaikka = ♥ Harmittaa vain, kun lähin Subway-ravintola on n. 75 kilometrin päässä.. Tosin on sinnekin muutamat kerrat ajettu vain sen ruuan takia, haha.

Tulevaisuus. En tiedä mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, mutta hieman jo tulevasta läheisille puhuneena, toivon todella kovasti, että suunnitelmat toteutuisivat. 

Uudet jutut. Asiat, ihmiset, tavarat.. Kaikki uusi on aina tosi jännittävää ja kivaa, tykkään!

Veljet. Niin rasittavia, mutta silti sellaisia henkilöitä, joista en kirveelläkään luopuisi. Vaikka kaverit hylkäisi, niin veljet ovat aina tukena, tapahtui mitä tahansa.

Winski. Winnie de Pooh G. Yksi niistä hevosista, joita useimmiten nään. Winskin kanssa ollaan muutamat kerrat seisottu kisapaikalla ratojen välissä kaatosateessa ja paukkupakkasessa. Hirmu hieno hepsu! :-)
X - Missä X -karkit. Omnomnom, ihan parhaita! Mustat namit on aina pakko syödä ensin pois, että parhaat hedelmänamut jää viimeiseksi.

Ystävät. Minulla on ihan hirveästi kavereita, mutta vain muutama oikea ystävä. ♥

Zippe. Ship Shap. Asustelee samalla tallilla kuin ylempänä mainittu Winski. Molemmat ovat Elinan omistuksessa ja Aino on näitä kahta ratsastanut. Zippe on hirmu kiva ja seurallinen otus, ja iso kuin mikä! Tunnen itseni aina ihan tilliäiseksi, kun seison Zipen rinnalla. Iso, kiltti ja ehkä hieman yksinkertainen hepsu! :-)

Åsa. Voisin kuvitella, että jos olisin ruotsalainen, nimeni olisi Åsa. :-D Ei paljon tarvitsisi nimen edestä kirjaimia pois tiputella, haha!

Äiti. Nykyisin nähdään ihan liian harvoin, vaikka lähekkäin asutaankin. Äitin kanssa voi puhua kaikesta. 

Ötökät. Useimmat ötökät on "hyi yäk", mutta jotkut on omalla tavallaan "söpöjä" (joojoo, pitäkää friikkinä vaan...) Lähikuvat ties mistä kärpäsistä on hauskoja! :-D

2 kommenttia:

  1. Oivoivoi tuli se meijö laskettelu kerta mielee ku tätä luin xdd -hansbe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se ainut kerta ku oon lasketellu...... :D

      Poista