sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku #8 - MyDay kuvina

Aamulla heräsin jo viiden jälkeen, koska O lähti taas kerran kuudeksi töihin...
Söin rauhassa aamupalaa ja keitin kahvit Paulig Cupsololla (joka on muuten maailman viksuin vekotin♥). Avasin myös koneen; luin postauksia ja selasin ht.nettiä..
Kun olin saanut syötyä ja muutenkin tapettua aikaa, aloin valmistautua tallille lähtöön..
kiva pose. :-D
Tallilla mua odotti kaks karvapyllykkää mutustamassa aamuheinien rippeitä. Ajattelin käyttää ajan hyväksi ja siivoilin molempien hepsujen karsinat..
Kun talli oli siisti, heitin Hannulle suitset päähän ja suojat jalkoihin ja menin kevyesti kentällä koulutreeniä. Oli muuten ensimmäinen kerta kun ei ollut edes raippaa mukana ja heppa totteli täydellisesti ♥ Hienoin Hannu!! Sen kanssa onkin koettu paljon onnistumisia tällä viikolla!
söpöin linssilude :')
Kun selvisin tallilta pois, kävin heittämässä iskän keskusliikenneasemalle ja sieltä tulin kotiin. Kello oli jo melko paljon, joten etsin jääkaapista jotain ruokaa ja löysinkin onnekseni lohta ja juustopastaa, omnom. Ei muuta kun ruokaa suuhun ja sen jälkeen ihmistäytymään. 
tän näkösenä lähdin kouluun.
Mä niin rakastan näitä koulupäiviä, jotka alkaa vasta 12:15. Onneksemme kuultiin koulussa, ettei viimeistä tuntia ole! Joten koulupäivän pituudeksi jäi vaivaiset 1,5 tuntia.
Koulun jälkeen suunnattiin Ainon kanssa Kuvansiin tallille. Aino siivosi Vipin karsinan ja heitti sille hieman heiniä tarhaan mussutettavaksi. Lainasin Ainon uggeja, jotka olivat kuin kanootit mulle, mutta parempi sekin kuin että varpaat on ankkajäässä loppupäivän..
Kuvansista ajettiin ABC:lle, josta Laura nappasi meidät kyytiin ja lähdettiinkin kuvailemaan Lauraa ja Herttaa. Tallilla vierähti muutama tunti, jonka jälkeen pääsin vihdoin hetkeksi kotiin....
...tosin en ehtinyt olla kotona kuin 15 minuuttia, kunnes piti lähteä hakemaan Ville työssäoppimispaikastaan Gigantista! Joten ei auttanut muuta kuin kivuta taas Volvon rattiin ja huristella kaupunkiin.
Heitin Villen kotiin ja jäin samalla hetkeksi kylään. Juotiin kaakaota ja höpöteltiin kaikkea turhaa..
Oltiin sovittu kavereiden kanssa, että he tulevat meille illaksi istumaan ja siitä suunnataan baariin. Paikallisessa baarissa oli "pikkujoulut", joiden teemana oli sinivalkoinen (?). Aikani kuluksi lakkasin kynnet ja odottelin kavereita.
Ilta meni mukavasti, eikä me edes koskaan sinne baariin asti päädytty ja ehkä ihan hyvä niin, sillä eipä tällä köyhällä opiskelijalla olisi ollut varaakaan sellaiseen :-D
Sellainen oli mun torstai 5.12. :-) Mitäs tykkäsitte? Tällaisia lisää?

4 kommenttia:

  1. Tällaisia lisää kyllä, oli tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Oletko kirjoittanut luukut valmiiksi?olisi kiva jos tekisit vur ajoista kuva postauksen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kirjoittanut vielä kaikkia, mutta tuo on hyvä idea! :-) eiköhän se onnistu!

      Poista