tiistai 10. joulukuuta 2013

Luukku #10 - 10 asiaa joita ilman en voisi elää

1. Puhelin - Puhelin on aina mukana ja parhaimmassa tapauksessa kokoajan kädessä, tai vähintään pöydällä alle metrin etäisyydellä minusta. Hävettää myöntää, mutta olen oikeasti riippuvainen :-D Siinä vaiheessa pitää oppia vähentämään puhelimenkäyttöä, kun siitä saadaan jo lähes riitoja aikaiseksi parisuhteessa... hups..
2. Lähimmät ihmiset - Perhe, ystävät ja poikaystävä. Mitä tekisinkään ilman näitä? -sekoaisin varmaan. Tärkeät ihmiset ovat kuin piristysruiske jokaiseen päivään!

3. Kahvi - Olen kahviaddikti. En kykene olemaan päivääkään ilman kahvia. Tai jos olen, kärsin viimeistään iltapäivällä fyysisistä oireista, mm. päänsärystä ja olen todella kiukkuinen.

4. Hevoset (harrastus) - Mitähän sitä tekisi, jos ei harrastaisi mitään..? Tallilla olo on kuin terapiaa, siellä saa olla yksin ja puuhastella karvakamujen kanssa.
5. Isot halit - Rakastan sitä tunnetta, kun joku tulee lähelle ja halaa lujasti. ♥

6. Musiikki - En osaa istua esim. kotona täydessä hiljaisuudessa. Tälläkin hetkellä taustalla soi Mariah Careyn ja Justin Bieberin "All I want for christmas is you" :-D Jos en kuuntele koneelta musiikkia, silloin on radion oltava päällä!

7. Auringon valo - En voisi kuvitella elämää pimeydessä. Sen takia alkoikin tässä pitkän syksyn aikana jo masentaakin hieman.. Onneksi nyt kuitenkin maahan tupsahti hieman lunta ja aurinko on pilkistänyt pilviverhon takaa! Mutta kyllä kesä on parasta aikaa, auringon valo, lämpö ja rusketus....
8. Kielitaito - Olen aina ollut melko hyvä kielissä. Sujuvasti sujuu tietty suomen lisäksi englanti, jokseenkin ruotsi ja kyllä siitä viiden vuoden saksan opiskelustakin jotain päähän jäi. Yritin joskus myös opetella venäjää, mutta innostus lopahti.. En voisi kuvitella sellaista elämää, että en ymmärtäisi vaikka sujuvasti englantia! Kyllä jäisi muuten monet How I met your motherin jaksot katsomatta......

9. Hedelmät ja marjat - Namnamnamnam ♥ Meinasin laittaa tähän kohtaan ensin "karkit", mutta tässä jonkin aikaa herkkulakossa olleena tajusin, että helposti voin elää ilman sokeripommeja; korvaan ne kaikki erilaisilla hedelmillä ja marjoilla! :-)
Hannun mielipide ratsastamaan lähtemisestä: "leikin kuollutta"
10. Tekeminen - En osaa olla tekemättä mitään. En voisi kuvitellakaan päivää jolloin vain makaisin sängyssä ja katsoisin telsua. (poikkeuksena raplapäivät..) Pakko aina touhuta jotain; kirjoittaa blogia, siivota, järjestellä kaappeja, lukea tai vaikka tehdä rästiin jääneitä koulutehtäviä! :-)

2 kommenttia: