lauantai 28. joulukuuta 2013

Miten olinkin ollut näin kiltti tänä vuonna?

En olisi ikinä uskonut, että tirautan kyyneleitä jouluaattona. Kyllä vain; olin niin onnellinen. Ensimmäisen paketin revin auki jo aamulla herättyäni, enkä voinut uskoa silmiäni, kun oma kulta oli ostanut kaksin kappalein hajuvesiä ja suklaarasiakin paketista löytyi. Loppupäivä jatkui samalla kaavalla. Jokaisen paketin avattuani möllötin sisältöä suu auki ihmeissäni. Lahjojen määrä oli hurjan suuri, vaikka ehkä kuvissa se ei näytä niin paljolta, mutta mielestäni sain aivan liikaa kaikkea ihanaa! Koruja, suklaata, vartalokuorintoja, leffa, rahaa, koruja, hajuvesiä; kaikkea mitä nainen voi toivoa! :-) Mitäs kaikkea pukki teille toi lahjaksi?

Joulun pyhät ovat menneet kaikki samalla kaavalla; herää, laittaudu, lähde jonnekin, tapaa sukulaisia (tai paremman puoliskon sukua), syö itsesi ähkyyn ja lepää loppu ilta hyvässä seurassa. Ja välissä on tietty tullut käytyä tallilla, sillä Hannu olikin tämän viikon "minun vastuulla", eli kävin liikuttamassa sitä lähes joka päivä.

Huuh, kamalasti pyörii kaikkia kivoja postausideoita mielessä ja tekstiä tulisi enemmän kuin laki sallii, mutta ehkä alan nyt väsätä postauksia vielä loppuvuodelle ja ehkä jo alkuvuodellekin! Eihän tässä ole enää montaa päivää jäljellä vuoden 2014 alkuun! :-) Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti