maanantai 30. joulukuuta 2013

Kooste vuodesta 2013

Kokosin teille tällaisen koosteen kuluneesta vuodesta, joka on ollut aivan uskomaton! Ihanaa muistella mennyttä vuotta; toivotaan, että tulevasta vuodesta tulee vähintään yhtä mahtava!

Tammikuu
- Hengailu poikien kanssa. Vietin tosi paljon aikaa ulkona poikien kanssa. Hengailtiin vain jossain, käytiin syömässä, oltiin lumisotaa.. Kaikkea mahdollista. :-D Meillä oli mahtava porukka silloin, ja vähän harmittaa, ettei enää olla pidetty niin paljon yhteyttä kyseisten ihmisten kanssa..

Helmikuu
- Wanhojen tanssit. Täydellinen prinsessapäivä! Sen kaiken harjoittelun ja jännityksen jälkeen, päivä oli täydellinen! Ilta olikin sitten vähän railakkaamman puoleinen, mutta mitään en vaihtaisi pois! :-)
Maaliskuu
- Oijoi, piti ihan selata Facebookia, että löytäisin tähän jotain jännittävää... Noh, tein jonkin sortin "elämänmuutoksen" eli aloin urheilla, aloitin karkkilakon, vietin paljon aikaa Markuksen kanssa ja kävin iskän kanssa retkiluistelemassa n. 36 kilometrin pituisia lenkkejä. 
Huhtikuu
- Ei mitään erikoista; talleilua Ainon kanssa, muutamat onnistuneet kuvaukset ja paljon lenkkeilyä aurinkoisessa säässä. :-)

Toukokuu
- Vappu! Oli muuten sellaiset kotibileet taas kerran, että huh.. Piti taas kavereilta jälkikäteen kysellä, että mitä sitä tulikaan tehtyä.. :-D Paljon chillausta auringonpaisteessa hypäreillä Ainon kanssa ja kesäloman alku! 
Kesäkuu
- Kesätyöt, juhannus, synttärit ja ajokortti! Synttäreiden jälkeen alkoi mieletön "juhlinta", joka viikonloppu piti olla jossain menossa :-D Oivoivoi, ihan rappiolla olin koko kesän.. Tapasin myös ihania uusia ihmisiä kesäkuussa! ♥
Heinäkuu
- Viikot töitä, viikonloput rentoutumista milloin missäkin seurassa.. Paljon yöllisiä ajeluita ja kuun lopussa lähdettiinkin sitten reissuun mummin, ukin ja Ollin kanssa Turkin Alanyaan, jossa oli keskimäärin +38 astetta lämmintä joka päivä, huh!

Elokuu
- Viimeinen kouluvuosi alkoi, viimeinen kesälomapäivä ja "lähdetään tyttöjen kanssa juomaan yhdet Supereille", Linnanmäen reissu tytyjen kanssa, Weekend Festivalit, legendaarinen Stadi-reissu, bloggaamisen aloittaminen uudelleen ja Hannun vuokrauskin alkoi elokuussa! Elokuu oli valehtelematta vuoden paras kuukausi ♥ Aina kun muistelee kulunutta vuotta, päällimmäisenä mieleen tulevat nämä kaikki tapahtumat, joita elokuussa oli! :-)
Syyskuu
- YO-kirjoitukset, uuteen ihmiseen tutustumista ja ihastumista :* ja juhlimista tytyjen kanssa! Koko kuukausi on ollut kyllä yhtä sumua nähtävästi, kiitti vaan Oltzu.... :-D

Lokakuu
- Seurustelusuhteen aloittaminen, syysloma, Tallinnan risteily Ainon kanssa ja Vipin hakeminen Varkauteen. Tässäpä kai kuun "kohokohdat", haha. :-D
Marraskuu
- Seinäjoen reissu Ainon ja poikien kanssa! Ei kai ole sen suurempaa muuta mainittavaa :-) Niin ja tietysti viimeiset lukiobileet! Ihan hyvä, että olivat viimeiset, koska ollaan Ainon kanssa melkoinen "cowgirl" -kaksikko kun sille päälle satutaan! :-D

Joulukuu
- Kylpyläloma Edenissä murun kanssa, joulu, paljon heppailua!, hiihtoratsastusta, paljon kuskina olemista ja tulevaisuuden suunnitelmia :-)

Olipas jännää koota kaikki vuoden tapahtumat yhteen kasaan! Tuntuu kuin jotkut jutut olisivat tapahtuneet vuosia sitten, kun taas toisista tuntuu olevan vain viikkoja aikaa. Hurja vuosi takana, jospa sitä tulevana vuonna ottaisi hieman rauhallisemmin?;-) Naah, ei tule tapahtumaan!

6 kommenttia:

  1. Noi blondit sopii sulle niin paljon paremmin!!!:oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiset sanoo että brunet, toiset blondit.. :-D onneks viihdyn molemmilla väreillä yhtä hyvin niin voin helposti vaihdella!

      Poista
    2. meinaatko värjätä siis taas blondit?

      Poista
    3. En ainakaan vähään aikaan. :-)

      Poista