keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lupaukset 2014



Kesäksi kuntoon - Tämä on jokavuotinen projekti, mutta jos nyt vaikka siinä onnistuisi oikeasti! Jos tällä kertaa otan hitaamman tahdin kuin yleensä ja pistän syömiset ja liikkumiset remppaan, niin ehkä tässä onnistutaan! Pari kiloa kuukaudessa olisi sopiva tahti, ja kesäkuussa voikin sitten mennä kunnossa biitsille!

Lopetan turhan vininän ja valituksen - Valitan oikeasti aivan liikaa ihan kaikesta. Jos vain oppisin olemaan hiljaa, koska mulla on kuitenkin asiat paljon paremmin kuin monilla muilla.

Suoritan koulun kunnialla loppuun - Tähän asti on mennyt niin loistavasti, että tätä tahtia on pakko jatkaa loppuun asti!

Annan aikaa niille tärkeimmille eli ystäville - Niinhän se aina menee, kun parisuhteeseen astutaan, jää kaverit "väkisin" taka-alalle, mutta tämän on muututtava! Annan aikaa ystäville, koska tiedän, että he ovat tukena aina, vaikka elämässä tapahtuisi mitä.

Hankin kivan työpaikan kesäksi - tai pidemmäksi aikaa, ken tietää. 

Asetan tavoitteita ratsastuksessa - Haluan kehittää itseäni. Panostan siihen, etten vain humputtele. 

Säästän rahaa omaan asuntoon - Tänä vuonna on jo korkea aika muutta! Iskä on onneksi ollut ihana ja kultainen kun on antanut minun vielä pyöriä täällä nurkissa, mutta nyt kun on (tai siis ihan kohta on) toisen asteen koulutus taskussa, niin onhan se jo korkea aika lentää pesästä ja kokeilla omia siipiä! :-)

Nautin elämästä - Aion nauttia niistä hetkistä, jotka saan viettää rakkaiden ihmisten parissa ja kaikista niistä tyhmistä reissuista, joita tullaan ystävien kanssa tekemään!♥
kuva ei liity oikeestaan mitenkään asiaan, mutta oli silti pakko laittaa :-)
Tänään, 1.1.2014, alkoi minun ja Ainon yhteinen blogiura. Pyöritetään blogia vuoden päivät, lisäillen joka päivä "päivän kuvat". Jos et ole jo käynyt kurkkaamassa, nyt on korkea aika! Blogiin pääset tästä: KUVIEN VUOSI
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

4 kommenttia:

  1. Ajoitkoha uutena vuotena kiertotiellä vastaan :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en oo ajanu mutta kyydissä tuli oltu pariinkin otteeseen siellä suunnilla :-)

      Poista
  2. Millon sun postailutauko loppuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mitään taukoa? :-D mun mielestä on ihan normaalia ettei blogiin tule postauksia päivittäin, tai edes joka toinen päivä.

      Poista