sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ennen kuin täytän 30..

..haluan:

..Matkustaa Australiaan ja rapakon toiselle puolelle - Olisi ihanaa päästä kahteen "kaukaiseen" paikkaan, ennen kuin se on myöhäistä. Näin nuorena olisi ihana lähteä kaveriporukalla jonnekin kauas kotoa, unohtaa murheet ja reivata aamusta iltaan. Australia ja Amerikka ovat aina olleet sellaisia paikkoja, jotka kiinnostavat jotenkin enemmän kuin muut paikat. 

..Hypätä benjihypyn - Vaikka pelkään korkeita paikkoja enemmän kuin norsut hiiriä, niin silti olisi supersiistiä kokea kunnon "adrenaline rush". Okei, ehkä mulle riittää vapaaseen pudotukseen tuo Linnanmäen raketti.. Sielläkin huipulla meinasi taju lähteä, joten saas nähdä uskallanko koskaan hypätä mistään korkealta. Harmi, että järki on kovasti tätä vastaan.
kaikki postauksen kuvat we♥it
..Yllättää jonkun itselle rakkaan ihmisen totaalisesti - Enkä siis tarkoita mitään aamupaloja sänkyyn tai yllärisynttäreitä, vaan sellaista yllätystä, että veisin jonkun ulkomaille tai ostaisin jotain todella kallista lahjaksi. Jotain sellaista, mitä toinen ei koskaan ollut uskonut minun tekevän. Mun kohdalla saattais olla kyllä totaaliyllätys sekin, jos valmistaisin onnistuneen illallisen alkuruuista jälkiruokaan asti, hah.

..Saada lapsen - Niin, no tämä nyt ei paljon selittelyjä kaipaa. Rakastan lapsia, ja viihdyn heidän seurassaan enemmän kuin hyvin ja niin tuntuvat lapsetkin viihtyvän minun kanssa. Vielä ei aika ole kuitenkaan, mutta minun 30-vuotissynttäreihin on onneksi vielä reilusti aikaa..! 

..Viettää omaa prinsessapäivää - Kyllä se oma hömppäpömppä-valkoinen mekko-iso kakku -päivä pitää viettää vielä kun on nuori ja kaunis. (:D) Toisaalta en edes tiedä tahdonko koskaan naimisiin, mutta jos näin hassusti sattuu käymään, olisi tosi kiva, jos se tapahtuisi ennen kuin täytän 30.

..Käydä sukeltamassa koralliriutalla - Oh yes! Snorkkelit päähän, sukellus syvään veteen ja bongaamaan kauniin värisiä kaloja ja upeita kasveja. Olisi aivan mahtavaa päästä kokemaan tällainen elämys.
..Omistaa niin paljon rahaa, ettei tarvitse miettiä ollenkaan mitä ostaa - Tämä nyt on ehkä hieman epärealistinen juttu toteutettavaksi 11 vuodessa, mutta ehkä, ehkä.. Jos se lottovoitto napsahtaisi kohdalle! ;-)

..Hankkia vaatehuoneen - Ja sinne paljon vaatteita! Olen aina ollut "vaatekaappi-ihmisiä", koska vaatehuoneeseen ei ole ollut mahdollisuutta, joten sellainen on saatava. Tahtoisin kävellä huoneeseen sisään ja kun pyörähdän 180 astetta, nään joka puolella vaatteita ja kenkiä. 
..Muuttaa johonkin ihanaan paikkaan, esim. järven tai meren rannalle isoon omakotitaloon - Olisi ihana rakentaa omakotitalo jonnekin upealle alueelle niin, että järven ranta olisi omassa pihassa. Voisin jopa kuvitella muuttavani pois Suomesta, sillä en näkisi siinä minkäänlaista ongelmaa.

..Opetella laittamaan oikeasti hyvää ruokaa - Haha, tällä hetkellä tilanne näyttää harvinaisen heikolta, sillä en oikeasti osaa laittaa lähes mitään. Minulla ei ole koskaan ollut kotona mahdollisuutta kokata, koska sitten pitäisi tehdä koko jengille ruoka. Ei tässä muuten olisi mitään ongelmaa, mutta pikkuveljeni on niin nirso, että joutuisi aina tekemään luultavasti kaksi eri ruokaa. Jospa ensi syksynä pääsisi treenailemaan ruuanlaittoa ihan omassa rauhassa!
..Nähdä maailmaa mahdollisimman paljon - Maailmanympärysmatka, äkkilähtöjä, laivamatkoja, pakettimatkoja, interreilaus..... Mitä vain, kunhan nään paljon maailmaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti