perjantai 21. maaliskuuta 2014

Matkakuumetta

Näin keväällä, tai yleensäkin loma-aikojen tienoilla huomaa blogeista ja muualtakin somesta, kuinka kaikki tuntuvat haikailevan ulkomaille, jos eivät sinne vielä ole päässeet. No, ajattelin itsekin iskeä oman lusikkani soppaan..
Yleensä kun puhutaan lomamatkoista, kaikille tulee ensimmäisenä mieleen valkoiset hiekkarannat, ihanan sininen meri, lämmin ilma ja aurinko. En voi väittää, että olisin muka joku poikkeus tässä asiassa. Haaveilen tällä hetkellä ulkomaanmatkasta enemmän kuin mistään. Tahtoisin vain lähteä auringon alle viikoksi ja unohtaa kaiken muun. Ainut este matkalle on raha, eikä auta yhtään, että poikaystävä höpöttää kokoajan vitsillä: "Joo lähdetään sinne ja tänne, minä maksan kaiken."

Päätin, että vuoden sisällä on päästävä jonnekin kauemmas kuin Viroon tai Ruotsiin. Tosin tämä haave vaatii paljon töitä, jos sen meinaa toteuttaa. Syksyllä tulee kuitenkin maksettavaksi asunto ja kaikki asuminen, mistä sitä silloin säästää? Tiedä sitä, mutta minä haluan! 
Olen käynyt eläissäni kolmesti kauempana maailmalla kuin juurikin mainitsemissani naapurimaissa. Ensimmäisen ulkomaanmatkan muistikuvat ovat semi-hatarat, sillä taisin olla silloin 9-vuotias. Matkakohteena oli Espanjan Gran Canaria. Seuraavat reissut olivat vuosina 2011 Kreetalle ja 2013 Turkkiin. Kaikki ulkomaanmatkat on toteutettu mummin ja ukin kanssa. Olen onnellinen, että isovanhemmat ovat jaksaneet raahata meitä skidejä mukanansa ulkomaille. ♥ Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja tiedän, etteivät isovanhemmat jaksa enää välttämättä viedä meitä lapsenlapsia minnekään lomamatkalle. Matkoja on alettava toteuttaa yksin tai porukassa.

Tällä hetkellä minulle kelpaisi vaikka muutaman päivän reissu Tallinnaan, kunhan seura olisi oikea. Minulle kelpaisi reissu perheen keskenkin, mutta mieluiten lähtisin partypimujen (tiedätte ketä olette♥) tai Oltzun kanssa jonnekin. Risteilylle, road tripille tai vaikka Thaimaahan valkeille hiekoille ja lämpöön köllöttelemään!
viime heinä-elokuun Turkin reissulta :-)
Ehkä on vain maltettava tuskailla lomakuumeessani ja auringon valon puutteessa täällä Suomen puolella. Kyllä se kesä vielä tännekin tulee!
Onko teillä matkakuumetta? Vai oletteko jo päässeet lomailemaan auringon alle tämän talven aikana? :-)

2 kommenttia:

  1. Olin just neljä viikkoa espanjan auringon alla!♡ nautin! Ihana rusketus nyt iholla!!:3 Maksettiin porukalla matka (neljä tyttöä) ni hyvinhän rahat riitti jopa shoppailuun! Täysin unelma reissu ja vuokrankin sain oikeeseen aikaan maksettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, kuulostaapa hyvältä! :-) Oliko hintavakin majoitus tuoksi neljäksi viikoksi ja missäpäin olitte, jos saan udella? (-:

      Poista