maanantai 3. maaliskuuta 2014

Loistava loman aloitus!

Huhhuh, aivan uskomaton viikonloppu taas takana ja hieno aloitus lomalle! 
Pakattiin torstai-iltana Ainon pikku-Polo täyteen ja lähdettiin ajelemaan Helsinkiin. Matkaan lähdettiin viiden ihmisen voimin, minä, Aino, Olli, Rosa ja Oltzu. Menomatka meni väsyneissä ja ahtaissa tunnelmissa.Perillä Simon luona olimme joskus kymmenen(?) aikoihin illalla. Ei muuta kuin vaatteet vaihtoon ja bilefiilistä nostattamaan. Yhden aikoihin suuntasimme keskustaan ja matkalla Amarilloon käväisimme shottibaarissa maistelemassa naminami mustikkashotteja. Ilta sujui mukavissa tunnelmissa ja takaisin Simon kämpille lähdimme jo melko aikaisin.
Perjantaiaamuna väsytti enemmän kuin laki salli! Tuntui, että kukaan ei olisi halunnut/jaksanut nousta sängystä ylös. Oltiin kuitenkin Ainon kanssa reippaita ja käväistiin vastapäisestä Alepasta aamupalaa.
Iltapäivällä ihmistäydyttiin tyttöjen kanssa ja lähdettiin Kamppiin shoppailemaan. Ei viihdytty kaupoilla kauaa, sillä oli perjantai-iltapäivä ja ihan liikaa ihmisiä liikenteessä! Palattiin kämpille parin tunnin shoppailun jälkeen ja pian olikin jo aika lähteä jonottamaan The Circuksen eteen Jason Derulonin keikkaa odottamaan.
Jasonin show oli kyllä yksi upeimmista, kiitos siitä kuuluu he*vetin seksikkäille taustatanssijoille ja tietysti itse artistille. Meidän oli tarkoitus lähteä Ainon kanssa vielä jatkoille, mutta väsymys alkoi jo painaa eikä ainakaan minua kiinnostanut keikan jälkeen yhtään mikään muu kuin sänky! :-D
Lauantaina löllöttiin aamu rauhassa, syötiin aamupalaa ja siivoiltiin omia sotkujamme kämpiltä pois. Olimme melko aikaisin jo valmiit kotimatkaan, joten ei auttanut taas muu kuin Polon täyteen ahtaminen ja suunnaksi otettiin Varkaus!
En voi käsittää miten Etelä-Suomessa on jo ihan kevät! Mietittiin juurikin kotimatkalla, kuinka etelämmässä on jo ihan huhtikuu, vaikka tosiaan elettiin vasta maaliskuun ensimmäistä päivää.. Voi kun täältäkin lähtisi lumet äkkiä, tahdon kesän!!
Kotimatka meni kuunnellessa todella vanhoja ja nostalgisia biisejä ja kaikki rallattivat mukana sen minkä osasivat. Ihana reissu takana, voisin lähteä tällä porukalla milloin vain uusiksi reissuun mihin vain! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti