keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kesäkuntoon 2014? Noot.

"Kesäksi kuntoon - Tämä on jokavuotinen projekti, mutta jos nyt vaikka siinä onnistuisi oikeasti! Jos tällä kertaa otan hitaamman tahdin kuin yleensä ja pistän syömiset ja liikkumiset remppaan, niin ehkä tässä onnistutaan! Pari kiloa kuukaudessa olisi sopiva tahti, ja kesäkuussa voikin sitten mennä kunnossa biitsille!"

Tuolla kyseisellä lupauksella aloitin vuoteni 2014. Tein lupauksia uutena vuotena ja tämä oli niistä ensimmäinen. Noh, kuinkas on sujunut..?
Laiskasti. Hyvin laiskasti. Vasta nyt aurinkoisten säiden saapuessa tänne Pohjolaan on alkanut mieli lähteä ulos lenkille. En tosiaan ole tehnyt tässä kolmen kuukauden aikana mitään muuta kuin löhönnyt, käynyt tallilla ja syönyt kuin mammutti, jee?
Katsoessani peiliin olen tyytyväinen, ja se tuntuu oudolta. Liekkö tuo parempi puolisko aivopessyt minut jopa viihtymään nahoissani muuttamatta mitään. Kuitenkin, voisin lähteä biitsille milloin vain, ja sekös vasta on hyvä tunne. Tietysti voisi tässä vielä yrittää tsempata kesää kohti, mutta mitä turhia.. Kun terassikelit alkavat niin siinä vaiheessa ei muistella enää kesäkuntoa, eikun..?

En ole koskaan ollut mikään himoliikkuja. Enemmänkin on ollut sellaisia kausia, jolloin tuntuu, että on pakko raahata itsensä ulos ja liikkua. Nyt onneksi Hannuilut käyvät oikein mainiosta liikunnasta, vaikka toki voisi lenkillekin lähteä. Viime keväänä oli ehkä elämäni "liikunnallisin" kevät. Laihduin todella paljon ja kävin lenkillä all day, every day, mikä ei tosiaan ollut hyväksi mun kropalle. Hajotin siinä samassa rytäkässä polvenikin, joka ei kestä nykyään juoksua muutamaa sataa metriä enempää. (eipä sillä, että enempää jaksaisinkaan xd)
Olen jokseenkin tullut tässä kuluneina viikkoina siihen lopputulokseen, että kesäkuntoa on edes turha yrittää saavuttaa. Jos minä tosiaan haluaisin pysyä supertimminä, joutuisin pitämään 24/7 jotain diettiä/kuntokuuria päällä, sillä pelkkä ruuan katsominenkin saa minut lihomaan, jaiks! Ehkä pitää vain olla tyytyväinen siihen mitä on, eikä havitella mitään turhuuksia! Olkaa tyytyväisiä itseenne ja nauttikaa elämästä ♥

2 kommenttia:

  1. Etkö tee enää videoita missä tuot omia mielipiteitä julki? Tos "asiat jotka ärsyttä"-videon lopus sanoit että sul on paljon asiaa mistä haluat puhua, vaai onko mielipide videoiden suhteen muuttunut/ ajatukset loppu?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo ajatukset loppunu, enköhä mä jotain kehittele kunhan on aikaa ja saan hyviä pointteja kasaan :-)

      Poista