perjantai 14. maaliskuuta 2014

Hiusjuttuja

Ennen kuin mun täytyy kiiruhtaa koululle pää kolmantena jalkana, tulin julkaisemaan teille tän postauksen, johon olen kerännyt vähän tukkajuttuja! 

Kaikki, jotka ovat tunteneet minut vähintään viisi vuotta, tietävät, että olen ihan hirmu hurja värjäämään hiuksia ja muokkailemaan niiden muotoa usein. Nyt saattekin nähdä kokonaisen gallerian hiustyyleistä, joita päästäni on löytynyt viimeisen viiden vuoden sisällä.

VAROITUS: Jos ette kestä nähdä 33 (+neljä yllä olevaa) kuvaa  minun kuvankauniista pärstästäni, skipatkaa koko postaus! 
1. Kuva on otettu joskus kesällä 2008? Silloin en ollut vielä koskaan värjännyt hiuksia ja mallikin oli sellainen perus.
2. Oh yeeaas, emotyty-ajat! Lempibändi oli Tokio Hotel, lempiväri musta ja hiukset tyyliä kanan pylly. Mila leikkasi hiukseni, koska piti olla niin kapinallinen, haha! Päässäni oli siis suoraan sanottuna kanan perse, joka pojotti taaksepäin villisti lakan avulla!
3.&4. Jonkun aikaa pysyin kana-tyylissä, kunnes se alkoi kasvaa pois. Emotytyily jatkui silti edelleen ja tuli oltua melkoinen angsti-kakara..
5. Kuva on ysiluokalta, eli syksyltä 2010. Kyllästyin mustaan väriin ja halusin tottakai, mitäpä muutakaan kuin blondiksi. Miksi ei voinut olla välimuotoa, kuten ruskea...?
6. Porkkanapäänä luokkakuvassa, jes.
7. Vaalennus tuotti pitkän tuskan jälkeen tulosta, ja porkkanalatvat olivat enää jäljellä.
8. Eipäs mentykään aivan platinablondiksi, vaan värjäsin hiukset luonnollisen vaaleiksi. Ai että tuo tukka oli kiva, se oli tarpeeksi vaalea, mutta ei kuitenkaan liian!
9. Tulipa kuitenkin sitten vaalennettua kokonaan ja leikattua vielä suora otsatukkakin.
10. Näistä hiuksista tykkäsin myös! Omaa väriä oli kasvanut hieman juuresta ja otsatukka ei ollut täysin suora, vaan todella monipuolisesti käytettävissä.
11.&12. Noniiiiiin, sieltä se bimbo blondi sitten vihdoin löytyi kuten ilmeistäkin voi päätellä.. Ei apua.. :-D
13. Loppukesästä 2011 päädyin yhtäkkiä värjäämään hiukset huutavan punaisiksi! Latvat jätettiin kuitenkin vaaleiksi, ettei tukka olisi liian tylsä. Joopajoo.
14. Punaista punaista...
15.&16. Syksyllä lähdettiin viikon lomalle Kreetalle ja siitäkös punainen hiusväri tykkäsi! Tuli kuljettua ihan hyvä tovi tuo marjapuuron värinen tukka päässä.
17.&18. Näyttääpäs hiukset punaisilta tuossa ensimmäisessä, vaikka ne todellisuudessa olivat vaaleammat kuin nuo 18. kuvan vastavärjätyt.. Kuvanmuokkaus tekee ihmeitä!
19. Jossain vaiheessa sain tukan onneksi takaisin punaisemmaksi, jes!
20. Näiden kuvien väliltä puuttuu nyt täysin se ah-niin-ihana porkkanapää-vaihe, mutta ehkä ketään ei haittaa? Anyhow, taas piti saada tukka huonoon kuntoon ja ei muuta kuin blondiksi.. Mitä **ttua??
21.&22. Blondia blondia.. Kuvat keväältä ja kesältä 2012.
23. Joulu 2012. Joskus syksyllä tuli käytyä kampaajalla korjaamassa oma kotivärjäys. Oli kivempi saada luonnollinen tukka, kun edellinen värjäyskerta veti hiukset vihreän harmaiksi, joo'o.
24. Ihana ihana vaalea ja luonnollinen tukka, joka oli vielä hyvässä kunnossakin! 
25.-28. Toukokuussa 2013 värjäiltiin mun hiukset vaaleiksi ja alle värjättiin tummanruskea. Omaan silmään ainakin näytti kivalta ja jaksoinkin sitä heinäkuuhun asti, kunnes....
29. ..halusinkin päästä kampaajan penkkiin ja vetää fledan ruskeaksi. Leikattiin myös samalla vähän. Meni muuten kauan tottua tummaan tukkaan, kun oli tottunut kulkemaan blondina lähes vuoden päivät.
30.&31. Turkin reissulla iho tummui ja hiusten sävy haaleni.
32.&33. Kylläpäs mun hiukset oli jännän väriset! Otsahiuksetkin olivat osittain jo kasvaneet pois ja soluttautuneet muuhun tukkaan. Näiden kuvien jälkeen tuli kyllä värjäiltyä tukkaa tummemmaksi jossain vaiheessa.
34. Nykytilanne. Tumma sävy ja otsatukkakin löytyy! Jos nyt vihdoin löytyi vaikka se malli, missä kestäisi hieman pidempään kuin kuukauden? :-D

Tällaista tänään! Mitäs tykkäsitte? Blondi, brunette, porkkana vai punainen? Löytyikö lempparia? :-D

11 kommenttia:

  1. Ei vitsi sulla on iso nenä ja sieraimet (älä ota pahalla!) Ja punaset on parhaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän ole, ihan sopivat on mun lärviin! :-D ja jep, punaset oli kivat mutta työläät..

      Poista
  2. Sullahan on just pieni nenä! :D Mun mielestä noihin sinisiin silmiin sopii tosi nätisti tää tummanruskee :) Terveisin sinisilmäinen blondi joka haaveilee joskus jostain tyylimuutoksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, no kiitos! :-D Ja joo, tää ruskee on kyllä kiva! Ehkä säkin uskallat vielä repästä jotain! ;-)

      Poista
  3. Sulle sopi nuo tuolla ylimmällä rivillä olevat blondit hiukset vuodelta 2011 :) mutta siis on nykyäänkin hyvät:D Sie oot kyllä tiuhaan värjäillyt:D Itelläkii oli punaset kokonaan joskus ja myöhemmin sit alta punaset mutta ne oli niin työläät :/ nykyään vaaleita raitoja melkein koko tukka täynnä, näistä mie tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne oli kivat ja vielä kun osais ite vielä laittaakin aina noin! :-D (kuvassa ne on serkun laittamat..) Joo on tullu tosiaan värjättyä ja en edes uskalla laskea paljonko satasia mun kuontaloon on uponnut.. Punaset hiukset olis kyllä kivat taas joskus, mutta ne vaatii kyllä tosi paljon vaivaa, että ne kestää kivoina.. :/

      Poista
  4. Kannatah väljätä tofin kalvojen välihekh noi hiukheh!

    VastaaPoista
  5. Malli 34 & väri 14! Sun silmät ja kasvon piirteet tulee parhaiten punasessa esille!! Tee tälläinen samanlainen postaus vaatetyyleistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä ois kyllä kiva yhdistelmä :-) ja ai että mä ikävöin punasta.. En taida tehdä "vaatetyyleistä", koska en ole muuttanut olematonta tyyliäni mihinkään suuntaan viimeiseen neljään vuoteen :-D Aina yhtä tylsänä kuljen.

      Poista
  6. Kärrrsä on ku norsulla ja leikkoo vua tucca poijes, kaljurotta noosaa oo vielä nähty :DDDD

    VastaaPoista