sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Eilinen kuvina

Kuvailin eilen teille tällaisen "päivä kuvina" -hommelin. Olikin vähän erikoisempi lauantai kuin yleensä.

Ps. Pistäkää tää alla oleva biisi soimaan samalla kun skrollaatte alas, tuo kivaa fiilistä!
Aamulla heräsin verhon raosta paistaviin auringon säteisiin yhdeksän aikoihin. Oli ihanaa kun sai vain makailla ja kiemurrella peiton alla ilman minkäänlaista kiirettä ♥ Ps, gotta love tuplaleveetä peittoo! Kun kerrankin sen alla sai nukkua yksin, niin se oli unelmaa! 
Vihdoin sain kammettua itseni sängystä ylös ja laitoin itselleni aamupalaa. Musta on tullut joku appelsiinien suurkuluttaja tässä lähiaikoina, enkä yhtään tiedä mistä se johtuu!
Aamupalan jälkeen hampien pesuun ja odottelemaan isipappaa kotiin, jotta saisin auton ja pääsisin tallille.
Odotellessa selasin ht.nettiä. Sieltä muuten löytyy välillä semmoista syöpää, että oksat pois! Varsinkin siis yleiseltä puolelta, huhhuh.. 
Vihdoin iskä saapui kotiin, joten ei muuta kuin vaatteet vaihtoon ja ulos!
Edellisestä päivästä viisastuneena iskin kumpparit jalkaan. Olin tosiaan perjantaina tennareissa tallilla siinä uskossa, että "joojoo, kyllä siellä on ihan kuiva keli!", mutta toisin kävi. Ei ollut mukavaa olla lätäköissä nilkkoja myöten märillä kangaskengillä, voin kertoo..
Auringossa lämpömittarin lukema kohosi hurjaan kymmeneen asteeseen, mutta oikeasti ulkona oli vain pari astetta lämmintä ja sekin lämpö tuntui katoavan hetkittäin kovan tuulen vuoksi.
Matka tallille kului rutiinilla; radiossa pauhaa Suomipopin parhaat palat ja meitsi rallattaa mukana jokaikisen biisin! Aina kun auto tulee vastaan, on pakko sulkea suunsa, jottei näyttäisi ihan idiootilta, haha!
Tallille päästyä menin räpsimään kuvia hepsuista, jotka paistattelivat päivää. Sainkin tosi kivoja kuvia, kun molemmat olivat kerrankin kiinnostuneet minusta ja mun kamerasta.
Kiinnostus tosin hävisi heti, kun kävin hakemassa päitset ja riimunarut.. Hannu näytti mallia, kuinka juostaan karkuun ja eiköhän kohta poni viilettänyt perässä.....
Hannu vaan irvisteli ja "naureskeli" mulle, kun yritin pyydystää näitä otuksia tarhasta. Loppujen lopuksi sain hepat monen mutkan kautta talliin. Ai kauhia, miten voikaan olla otuksilla näin paljon kevättä rinnassa.. :-D
Heitin Hannulle varusteet niskaan ja suunnattiin pellolle. Juoksutin ukkelin alkuun, koska sillä on ollut tosi kevyt viikko, enkä halunnut kokea rodeoita selässä istuessa. Onneksi teinkin niin, sillä Hannu oli ihan kuriton! Laukkasi ympyrällä ilman pyyntöä tai hoputtamista ties kuinka monta kierrosta putkeen ja välillä kuului hirmuiset vinkaisut vaan ja silloin perä lensi.. Hassu heppa!
15 minuutin juoksutuksen jälkeen kiipesin selkään ja treenattiin laukannostoja. Kun nostot sujuivat kivasti, lähdettiin vielä lopuksi rauhalliselle maastolenkille rauhoittumaan.
Naminam kuinka puhtaat suojat olivatkaan maastoilun jälkeen. Ihanaa, kun kevät alkaa vihdoin saapua ja tiet sulavat. Nämä kurakelit eivät vain koskaan oikein muuten nappaa.. Ei muuta kuin harja käteen ja suojia putsaamaan.
Kun olin heittänyt hepat pihalle ja siistinyt Hannun varusteet, aloin tehdä tallihommia.
Karsinoiden siivoamisen jälkeen vielä lakaisin...
..ja kirjoitin vihkoon mitä tänään touhuttiin ja millainen Hannu oli. 
Vielä heipat hepoille ja ajelemaan kotia kohti.
Kotiin päästyäni suuntasin suihkuun ja aloin kehitellä itselleni jotain ruokaa.
♥ iskä oli väsännyt onneksi salaatin jo valmiiksi. Harmitti vain, kun piti nyppiä salaatista oliivit ja sipulit veke.. Nirso mikä nirso.
Ruuan jälkeen päätin olla kerrankin ihana ja tyhjensin astianpesukoneen ja täytin sen. Yleensä en jaksa laittaa tikkua ristiin kotihommien kanssa, mutta nyt oli jotenkin reipas olo!
Kröhöm, omassa huoneessa odottikin sitten seuraava projekti.. Mä en ymmärrä, miten aina päästän huoneen tähän kuntoon ennen kuin alan siivota.... Miksi kaikki pitää jättää lattialle, miksi??
Siivoamisessa menikin melkein pari tuntia, sillä innostuin koluamaan kaapitkin kokonaan. 
Kaapeista löytyi paljon koulukirjoja, jotka pitäisi laittaa myyntiin. Löysin myös tuhottomasti vihkoja ja monisteita, jotka päätyivät suoriltaan saunan uuniin.
Aikani kuluksi lätkin myös kuvat seinälle. Eipä tässäkään kauan mennyt.. Oi miksi en vaan saa mitään koskaan aikaiseksi..
Viiden jälkeen oli pakko ihmistäytyä, sillä edessä oli ensimmäinen iltavuoro! Oli tosi hassua lähteä kuudeksi töihin, kun olen aina ollut vain aamuisin töissä enkä tosiaan ole mikään iltavirkku.
Ilta töissä vierähti oikein mukavasti, kun on parhaat työkaverit! :-) Opin myös paljon uusia asioita, vielä kun muistaisi ensi kerralla miten mikäkin asia tehtiin...
Kotona olin puoli yhdentoista aikoihin. Iskä oli pitänyt saunan lämpimänä, hyvät löylyt sain "mun koulumenestyksellä". :-D Vaikka olinkin saunan jälkeen täysin dead, oli vielä avattava kone ja laitettava kuvablogiin päivän kuva. Puoli kahdeltatoista oli vihdoin kaikki valmista ja sain kaivautua peiton alle ja ummistaa simmut.

Tällainen oli mun lauantai. Mites teidän viikonloppu on kulunut? :-) Kivaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia: