tiistai 27. toukokuuta 2014

Se on ohi nyt

Hassua. Kolme vuotta uurastusta ja nyt se kaikki on ohi. Tällä viikolla juhlitaankin siis sitä! Mutta mennäänpä hetki ajassa taaksepäin..

Aikalailla tasan kolme vuotta sitten tämä tytöntyllerö oli lopettamassa peruskoulua. Muutama päivä oli ysiluokkaa jäljellä, ja silmissä siinsi jo toisen asteen koulutus. Keväällä olin hakenut Kopikseen, ja olin lähes 100-varma sisäänpääsystä, koska tunnetusti Kopikseen pääsi lähes kuka vain millä arvosanoilla tahansa. En tiennyt alasta paljoa p*skaakaan, enkä tiennyt, kiinnostaisiko se edes minua? Kunhan hain kouluun, joka ei ollut lukio. En ollut kiinnostunut mistään alasta, joten päätin koittaa onneani. 
Onni olikin puolellani. Syksyllä 2011 aloitin opiskelut Varkauden Kauppaoppilaitoksessa (jota ei tosin enää tuolla nimellä kutsuta, mutta w/e....). Jottei koulu kävisi liian helpoksi, aloimme Ainon kanssa käydä myös lukiossa tunneilla iltapäivisin, eli aloimme suorittaa kaksoistutkintoa, jossa ihanteellinen lopputulos on ammatti + ylioppilastutkinto. 
Ja kuinka kävikään? Tajusin ammatin tuntuvan suht' omalta vasta toisen vuoden lopulla, en kuitenkaan luovuttanut kesken ennen sitä. Ja tässä mä nyt olen; lakkia vaille valmis yo-merkonomi. Paperit kilahtivat postiluukusta kotiin muutama päivä sitten, vaikka oikeasti ne kuuluisi saada vasta ylihuomenna kevätjuhlassa. Sain kuitenkin työt hoidettua niin nopsasti alta pois, että paperitkin sain ajoissa. Lauantaina onkin sitten luvassa lakkiaiset ja isommat juhlat suvun kesken.
En oikein edes tiedä mitä tulisi ajatella. Kopiksen päättötodistus on lähinnä K3:a täynnä, muutamaa kakkosta lukuunottamatta, ja näyttötodistus on yhtä kolmosta vaille täydellinen. Lukiostakin kirjoitin itseni ulos C:n papereilla. Silti, kaiken tämän uurastuksen, työn ja tuskan jälkeen, tuntuu etten olisi tehnyt mitään. Luulin haastavani itseni todella, kun lähdin tähän hommaan, mutta eipä se loppupeleissä niin hankalaa ollutkaan.
Mutta kuten jo tuossa aiemmin totesin; tällä viikolla on tiedossa juhlia! Keskiviikkona me kaikki, jotka ammattiin valmistumme, vietämme juhlaa Liikuntatalolla. Mila tekee minulle kampauksen keskiviikkona, ja mekko tulee olemaan sama kuin lauantainkin juhlissa. Keskiviikkona en aio pahemmin juhlia, koska aion säästää kaiken energian (ja rahat!) viikonlopuksi, jolloin juhlitaan sitten niin, ettei ole ennen nähty! Ja muutenkin, torstaina on suunnattava Hannan valmistujaisiin, joten keskiviikkona ei saa olla myöhään missään, muuten ei olla seuraavana päivänä edustuskunnossa!

Lauantaina vietetäänkin ylioppilasjuhlia, joihin "kaunistaudutaan" tyttöjen kanssa perjantai-iltana; kynnet kuntoon ja kampauksen testausta. Lakin alle mun tukka laitetaan vain löysälle nutturalle, koska mun mielestä on turha väsätä mitään yltiökummallisia kampauksia, kun simppelikin näyttää kauniilta sen ah-niin-ihanan "lätsän" alla! ;-)
Kampaus keskiviikolle, kiitos Mila ♥
Sneak peak mekosta, enempää en teille paljasta!
Tässä kaikki tältä erää, en tiedä milloin postailen ensi kerran ja missä merkeissä. Toivottavasti juhlatunnelmia ihanilta päiviltä, joita tällä viikolla koetaan. Only God knows. Siihen asti, Bye! 

Viettäkää ihanat valmistujaiset ja ylppärit tai ihan mitkä vain kissanristiäiset! ♥

4 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä mielipide postauksen varuste ratsastuksesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, eiköhän tuo jossain vaiheessa onnistu! :-)

      Poista
  2. Itselläkin kolmen vuoden rehkiminen takana ja L:n paperit. Kyllä kannatti ja nyt voi olla ylpee itestään 8) Onnea sullekkin c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onnet sinne päin myöskin! :-D mun lukemattomuudella saa vain haaveksia mistään ällistä papereissa, haha :-D

      Poista