tiistai 20. toukokuuta 2014

Happiness

Mun alkuviikko on mennyt täydellisesti. Koko sanan "täydellisyys" jokaisessa muodossa. Aurinkoiset säät alkoivat jo viikonloppuna, jolloin en harmikseni päässyt niistä silloin nauttimaan töiden vuoksi, paitsi sunnuntaina yhteisen maastoilun merkeissä. Käytiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna Hannulla ja ponilla järven rannalla, ja varsinkin Hannu nautti kahlailusta niin paljon, että minäkin olin hyvin lähellä heittää talviturkin..

Maanantaina vietin vapaapäivää Milan ja Oltzun kanssa. Maattiin monta tuntia auringossa, höpöteltiin tyhmiä juttuja ja syötiin pizzaa. Monen tunnin auringonotto ei ollut ehkä niinkään hyväksi, sillä ainakin itse allekirjoittanut onnistui polttamaan selkänsä, käsivartensa ja takamuksensa (:D).
Illalla suunnattiinkin sitten koko konkkaronkka Sirkus Finlandiaan, joka on ollut meidän (minä, Mila, pikkuveljeni, mummi ja ukki) perinne jo kymmenen vuotta, jos ei ylikin. Tällä kertaa saatiin myös Oltzu meidän mukaan. Nautittiin lämpimästä säästä, hikoiltiin tuskaisen kuumassa teltassa, ihailtiin upeita esiintyjiä ja syötiin hattaraa onnellisina. Pakko mainita, että mun lemppariohjelmanumero tänä vuonna oli ehdottomasti ne hevoset! Meinasi heppatytöllä kyynel vieriä poskelle, kun ne arabit olivat niiiiiin kauniita, että sai henkeä haukkoa... 
vähän jos molemmat innoissaan hattarasta kuin jotkut pikkutytöt.. :-D
Tänäänkin on ollut yhtä ihana päivä kuin eilen, jollei jopa ihanampi. (ihanaa, että hoen sanaa "ihanaa", haha!) Aamu alkoi ripsienpidennysten laitolla. Ennen mulla ei olekaan räpsyjä ollutkaan, mutta nytpä on, ja mä oon ihan rakastunut. Uskomatonta, että silmät näyttää hyvältä ilman meikkiä..

Ripsihommeleiden jälkeen hain Milan, ja pyörittiin hetki kaupungilla, ja ainakin itse sain tuhlattua liikaa rahaa, tosin kaikki oli kyllä tarpeellista.... Shoppailun jälkeen pariksi tunniksi duuniin ja siitä Ainon kanssa tallille. Lähdettiin taas koko porukalla rantaan ja pestiin molemmat heppaset päästä varpaisiin. Uskomatonta, kuinka lämmintä vesi voikaan jo olla! 
Talleilun jälkeen päädyttiin vielä suunnittelemaan valmistujaisten/yo-juhlien menua, ja nyt se näyttääkin jo siltä kuin pitääkin. Juhliinkin mulla on _kaikki_ paitsi sukkahousut on vielä ostamatta.. Voiton puolella siis!

Mitenkäs teidän alkuviikot ovat pyörähtäneet käyntiin?
Räpsyt ♥ Tuntuu, että koko nassu näyttää paremmalta noiden kanssa..

4 kommenttia:

  1. Poltatko sinä? Kun tuossa pitsakuvassa näkyy tupakki aski takana. En tarkoita tätä mitenkään tuomitsevasti kun,tuli vaan mieleen 😄

    VastaaPoista
  2. Ootko huomannu ton tytön, joka osottaa teitä XDDD (sun ja milan hattara-kuva)

    VastaaPoista