perjantai 2. toukokuuta 2014

A fake smile can hide millions of tears

Moikka. Pahoittelut, etten ole postaillut lähiaikoina lähes yhtään. Mun oli tarkoitus tulla postailemaan teille vappukuulumisia, mutta 1.) kameraa en kaivanut laukusta koko iltana ja 2.) ei ole nyt kiinnostusta miettiä vappua. Viime viikonloppuna kuvailtiin Ainon kanssa videopostausta, saa nähdä saadaanko se joskus julkaisukuntoon. Muuta postailun aiheita ei tässä nyt olekaan. 

Olen miettinyt taukoa tai jopa kirjoittamisen lopettamista, sillä bloggaus ei tosiaan nyt kiinnosta. Toisaalta, voisin vaihtaa blogin aiheen täysin hevospainoitteiseksi, että jättäisin muun elämäni tästä täysin ulos. En tiedä, tuntuu jotenkin hankalalta. Kuitenkin sisimmässäni tiedän, että haluan jatkaa tätä, mutten nyt vain tiedä miten tai milloin. Nykyään tulee kuvailtuakin niin harvoin, että ihan hävettää. Heppablogin pito olisi helppoa silloin, jos mukana kulkisi aina kuvaaja. Itse vietän niin paljon tallilla aikaa yksin, ettei kuvia tule napsittua.

Jaiks, kiva ajatusoksennus, mutta pääpointtina on nyt se, etten tiedä milloin jatkan ja millä linjalla. Toivottavasti kaikilta teiltä löytyy ymmärrystä nyt edes muutaman millin verran. Kiitos ja näkyillään aikanaan!

10 kommenttia:

  1. Paljon voimia sulle roosa!! Bloggaaminen on harrastus jonka voi aloittaa millon vain kun siltä taas tuntuu! Aivan varmasti kaikilta lukijoilta löytyy ymmärrystä! Ei mitään kiirettä c: Olet aivan upea persoon, älä unohda sitä! Blogisi kuuluu yhteen lemppareista, joten kovasti toivon sinun jatkavan, mutta kaikkihan on sinun päätettävissä! Muista että aina sulla on poikaystäväs ja ystäväs tukena+ suuri tukijoukko henkisesti täällä blogin lukijoissa! Vielä kerran voimia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia tästä kommentista :-) Eiköhän tässä kohta jo palailla..

      Poista
  2. Hyvää nimipäivää ja paljon tsemppiä ja voimia sulle roosa!!♡

    VastaaPoista
  3. Sä oot tosi vahva kyllä sä selviät kaikesta! Tsemppiä!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tässä ny mitää oo kuitenkaa sattunu, pieniä töyssyjä elämässä. Kiitti :-)

      Poista
  4. Kunhan ollin kanssa pysytte yhdessä kaikki on hyvin :3

    VastaaPoista
  5. Miks et vastaa olliin liittyviin kommentteihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska ei ollut mitään vastattavaa :p Voin mä tietty lätkästä sinne "hahhah" jos se kenenkään mieltä rauhoittaa :-D

      Poista