sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Graduation

Huhheijjakkaa, nyt on sitten koulut viimeistäkin juhlaa myöten taputeltu. Vaikka viikko onkin ollut kiireinen ja stressaava, en vaihtaisi hetkeäkään pois! En tee kummastakaan juhlatilaisuudesta sen erikoisempaa postausta, joten nyt saatte tyytyä lyhyisiin selityksiin ja moniin kuviin!

Keskiviikkona meillä oli valmistujaisjuhlat Liikuntatalolla ja siellä viimeistään tuli jokaiselle selväksi, mihin ammattiin sitä nyt sitten valmistui. Itsehän en merkonomin papereita tuolla juhlassa saanut, kuten joku jo saattoi edellisestä postauksesta huomata.. :-)
Tilaisuus oli melko pitkä ja puuduttava (eikös ne aina...), mutta odotus palkittiin, kun oma nimi lausuttiin, ja perään sain myös kuulla saaneeni stipendin! Minulta tosin meni täysin ohi mistä hyvästä stipendi oli, mutta tulipa kuitenkin!
Tilaisuuden jälkeen napsittiin ylläolevat kuvat tyttöjen kanssa, jonka jälkeen jokainen suuntasi omille teilleen. Itse lähdin Milan kanssa kotiin, ja iskä oli tehnyt meille hampurilaisia ja ranskalaisia, nam!
Lauantai olikin sitten se "tärkeämpi" päivä. Heräsin aamulla jo reilusti ennen herätystä, varmaankin jännityksen vuoksi.. Ysin jälkeen Jennille hiusten laittoon, siitä kotiin vaatteiden vaihtoon ja suunnaksi taas Liikuntatalo! 

Juhla alkoi kahdeltatoista ja jatkui lähes kahteen asti. Laulettiin muutamia lauluja, kuunneltiin puheita ja tottakai se tärkein; kompasteltiin kukin vuorollaan lavalle hakemaan todistusta ja lakkia. Tässäkin tilaisuudessa sain kokea yllärin; taas stipendi! Hymy pyllyssä sitä sitten tepasteltiin lakki, stipendi, todistus ja ruusu kourassa takaisin omalle paikalle. Oltiin lähes viimeisiä lakitettavia, joten juhla loppuikin pian meidän vuoromme jälkeen. Mutta tiedättekö sen tunteen, kun saa vetää vihdoin ja viimein sen lakinpirulaisen päähän? Mahtavaa! 
Isit ja tytöt! Kuinka vaikeaa on saada kuva, jossa kaikki katsovat kameraan, terv. katsoin juuri sitä väärää kameraa.
Juhlan jälkeen saatiin sylit täyteen kukkasia ja räpsittiin kuvia. Pian päästiinkin jo kotiin odottelemaan vieraita. Minulla oli hyvin aikaa rauhoittua kotona, koska juhlani alkoivat vasta neljältä. En malttanut istua paikallaan vieraita odotellessa ja mahakin murisi ikävästi, joten tuntui hyvältä kun eka satsi vieraita posahti paikalle. Ilta jatkui vieraiden kanssa jutellessa, syödessä, juodessa ja nauttiessa. Myöhemmin suunnattiin kavereiden kanssa juhlimaan ja yöllä sitten muiden lakkipäiden kera baariin. 
Vieraita odotellessa..
Näitä syödään vielä pitkään!
Skumppa maistui heti alusta asti, ja illan aikana upposikin 5 pulloa naamariin (ei siis kokonaan mulle tosiaan... :D)
"Hymyä!"
♥ the love of my life
Lahjoista kuitenkin joku kyselee, joten en saanut mitään kovin erikoista; rahaa, kukkia, arpoja, koruja, ym. Mutta pakko kyllä mainita tämä ehdoton lemppari; viikon loma Kreetalle, Haniaan. ♥ Oma kultapoju päätti yllättää tällaisella reissulla, johon suuntaamme tämän kuun 29. päivä ja vietetään viikko ihan kahdestaan aurinkoa palvoen!

Tuntuu oudolta ajatella, että nyt tämä kaikki on ohi ja jäljellä on vain ihanat muistot, kasapäin kuvia, moneksi viikoksi juhlaruokia syötäväksi ja pulleampi lompakko. 

Kiitos teille kaikille ihanille, jotka teitte päivästä unohtumattoman! ♥

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kuulostaa tosi mahtavalta! <3 Tosi hieno toi sun mekko! :)

    VastaaPoista