sunnuntai 11. toukokuuta 2014

True-heppatytöllä on vain yksi pari ratsastussukkia

Eilen tallille lähtiessä aloin kaivella ratsastussukkia pitkästä aikaa jalkaani, ja huomasin, etten omista kuin yhden parin.. Onnetonta! Käytän tosi harvoin ratsastussukkia, mutta nyt ajattelin repäistä. Sainkin Emmin mukaani tallille, joten kiitos ja kumarrus kuvista ja seurasta kuuluu sinne suuntaan! :-)

Minua laiskotti hirveästi, joten ajattelin pitää rennon päivän. Ravailtiin hetki pihassa, kunnes siirryttiin tielle köpsyttelemään. Hannussa riitti vauhtia, ja kyllä huomasi, että ukkelilla on vain kolmipalat suussa; kädet sai tehdä töitä kovasti kokoajan!
Kun vihdoin saatiin ravi suht' hyväksi ja rauhalliseksi, käveltiin metsään ottamaan muutamat kuvat. Hannu jaksoi keskittyä melko hyvin tiettyyn pisteeseen asti, kunnes hermo paloi totaalisesti ja oli rämmittävä metiköstä pois. :-D
Välillä piti vähän irvistellä ja heilutella päätä....
Tallille takaisin tultuamme tyrkättiin Hannu karsinaan ja otettiin poni liinan päähän pihalle juoksutettavaksi. Mammalla on taas ollut paljon vapaapäiviä, joten piti senkin antaa vähän hölkkäillä. Hannu ei meinannut käsittää sitä, miksi se joutui jäämään yksin talliin ja pitikin kaunista hirnunta-konserttia koko sen ajan, kun poni oli pihalla!
Möhömaha ♥
Ponin kanssa touhuilun jälkeen päästettiin molemmat hepat ulos ja minä siivosin vielä karsinat pikaisesti. Yllättävän nopeasti selvittiinkin tallilta pois, ja minä ehdin hyvin illaksi töihin. Oli hirmuisen mukavaa olla tallilla ja keskittyä lähinnä kuvailuun, kuin mihinkään rankkaan treenaamiseen. Kiitos vielä Emmi seurasta! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti