tiistai 16. syyskuuta 2014

Vilkas tiistai

Huh, olipa taas päivä. Aina tällaisen rankan talleilupäivän jälkeen on mukava kömpiä sänkyyn ja olla vain, sillä se on todella ansaittua!

Heti aamulla kympin jälkeen meidän oli tarkoitus lähteä Ainon kanssa Hannuilemaan, mutta suunnitelmiin tulikin muutama muutos, joten päädyttiin aikataulun vuoksi suuntaamaan suoraan Kuvansiin. Koska aikaa meillä olikin suunniteltua enemmän, ehdittiinkin touhuta vähän erilaisia juttuja!

Heti ensimmäisenä suuntasimme etsimään "kadonnutta polkua" eräältä hakkuuaukealta. Onneksemme polku ei ollutkaan niin kadonnut kuin Aino oli epäillyt, joten selvittiin reissusta melko nopeasti! Innostuttiin tottakai ottamaan muutamat kuvat keskellä metsikköä, ja oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun kosken sieneen!! :-D

Polun etsiskelyn jälkeen käytiin Subwaylla syömässä ja oltiin jo matkalla palata tallille, kunnes auto päätti hidastaa matkaamme... Jouduttiin sitten hetkeksi pysähtymään bussipysäkille erittäin avuttomina naureskelemaan kohtaloamme. Onneksi eräs viereisen huoltsikan asiakas oli erittäin avulias, ja auttoi meidät jatkamaan matkaamme, isot kiitokset sinne suunnille näiltä kahdelta ratsastushousuihin ja kumisaappaisiin sonnustautuneilta tytöiltä!
Päästiin kuin päästiinkin vihdoin tallille. Napattiin Kalle liinan päähän ja lähdettiin korjaamaan laidunta. Samalla kun Aino näperti lankojen kanssa, minä sain kynsin hampain roikkua liinan perässä, koska Kalle oli ihan hieman eri mieltä suunnasta kuin minä....
..niinpä se protestoikin muutamaan otteeseen kiertämällä tuollaisen puskan taakse ja sotkemalla liinan todella huolellisesti kinttuihinsa.. Huoh mikä otus.....

Puoli kahden aikoihin lähdettiin porukalla (minä, Aino, Elina ja hepat) talsimaan kohti Kimmon tallia. Pääsin taas kuvaajan ja esteiden nostajan rooliin ja huhhuh voin kertoa, että tuli lämmin! Aamulla olin varustautunut sukkahousuilla ja paksulla takilla, ja nyt lämmintä oli varmasti yli 20 astetta, kun aurinko paistoi suoraan kohti. Alkuun keskityin vain nostamaan Elinalle esteitä maneesissa samalla ihastellen Zipen hurjia loikkia ja esteiden korkeutta! Pian päästiinkin jo valloittamaan kenttää ja ehdin jopa kuvaillakin hieman Ainon estetreeniä.

Aika kului nopeasti ja pian olimmekin jo kotitallilla laittamassa heppoja tarhoihin. Vielä viimeisenä vedet laitumelle ja kohti kotia. Kotona en ehtinyt kuin nopsasti heittää ruokaa naamariin ja lähteä kohti Hannun tallia.
Tallilla tein tallihommat ja kaappasin hepat sisälle. Tarkoituksena oli  lähteä pellolle revittelemään ja aukomaan Hanskin lihaksia, jotta huomenna päästäisiin sitten estetreenin makuun! ;-) Edellisen päivän jäljiltä kipusin kyytiin hyvin mielin, ja peltolaukkailut sujuivatkin melko hyvin, lukuunottamatta erimielisyyksiä vasemmassa kierroksessa... Treenin jälkeen palasimme tallille, heppa aivan läpimärkänä.. Ukolle loimi selkään, molemmille hepoille iltaruuat nenun eteen ja tallin ovi kiinni. Vihdoin oli koko päivä paketissa. 

Välillä tällaiset päivät on kivoja, kun saa juosta pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, mutta jos tätä jatkuisi aina, ei mun pää vaan kestäisi.. :-D

6 kommenttia:

  1. "oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun kosken sieneen!! :-D" nyt kuulostaa paremmalta :)

    ps. miks sun blogin sivupalkki heiluu???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ollu kiva sieni... Ja täh, ai heiluu?? :0

      Poista
    2. Emmin silmät heiluu :0

      Poista
    3. Oikeesti!! Toi sivupalkki vibraa silleen hassusti ja on vibrannu monena päivänä xD

      Poista
    4. Aijjaaaaa... :-D Ei mulla vaa!

      Poista