torstai 18. syyskuuta 2014

Kuvia ja video eilisen hyppelöistä

Eilen päästiin taas esteratsastuksen makuun, kun Aino lähti mukaan vähän neuvomaan mitä tehdä ja millä tavalla. Hannu tuntui alusta asti tosi reippaalta ja eteenpäinpyrkivältä, mikä oli pienoinen yllätys, sillä olin kuitenkin pari edellistä päivää mennyt suht' rankasti. 
Aloiteltiinkin sitten ihan vain kaarevalla uralla olevilla ravipuomeilla, jonka jälkeen jatkettiin laukassa yksittäistä puomia. Hommat sujui todella hyvin, laukat nousi ja laukka pyöri todella mukavasti eteenpäin.
Hyppyjä otettiin ensin oikealle, pienelle ristikolle. Hypyt sujuivat paremmin kuin koskaan ennen; Hannu ei hidastellut, vaan imi kunnolla esteelle ja hyppäsi ihan oikeasti, eikä vain lönkytellyt ylitse. Pian vaihdettiin suuntaa ja tultiin toista ristikkoa, joka pian nostettiin pystyksi. Parin onnistuneen hypyn jälkeen kuitenkin ongelmat alkoivat.. Hannu alkoi jumittaa todella paljon, eikä suostunut enää kuuntelemaan pienintäkään eteenpäin pyytävää apua. Loppuaika menikin melkoiseksi ärräpäiden heittelyksi ja makkaratehdas-uhkailuksi... :-D

Saatiin kuitenkin lopeteltua ihan hyvillä mielin, vaikkei treeni mennytkään niin putkeen kuin miltä aluksi vaikutti. Kuitenkin, alkuun pitää olla supertyytyväinen, sillä Hannu ei ole koskaan ollut noin hyvä hypätessä! Loppuun lätkäisenkin kasan hyppykuvia ja yhden videonkin, niin saatte vähän osviittaa, miltä meidän meno oikeasti näytti!
Syöksysämpylä!
Huippu-Hulttio ♥
Videolta huomaa hyvin, miten oikealle laukka pyörii ja lähestymiset tulee nätisti, toisin kuin vasemmalle... Veivaan muuten kauheasti tuolla jalalla, en vissiin uskaltanut raipalla vauhtia antaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti