maanantai 8. syyskuuta 2014

Karvakorvien kanssa touhuilua ja blogin tulevaisuuden pohtimista

Olen monta kertaa tällä kuluneella viikolla mietiskellyt blogin kohtaloa. Monta kertaa on tehnyt mieli tulla kirjoittamaan jäähyväisiä, mutta vielä en ole sitä tehnyt. Jotenkin turhauttaa vain, kun en nykyään edes kanna kameraakaan mukana, joten kuvien laatu on kaukana kauniista.. Kirjoittamisen aiheitakaan ei tunnu olevan, ja tälle pöytäkoneelle raahautuminen on liian vaikeaa, varsinkin näin puolikuntoisena (mitä olen ollut jo pari viikkoa..?) 
Tänään kuitenkin tallireissulle nappasin jo pölyyntyneen Canonini matkaan ja napsin karva-ooppeleista kuvasia, joten pääsin päivittelemään teillekin, että elossa ollaan, koko konkkaronkka!
Tosi mahtavaa, kun Hannu vaihtaa jo nyt karvaa..! ....not.
Kolmijalka :3
Tähän loppuun vielä muutama "onnistunut" kuva Hannusta.. Ukolle on iskenyt lähiaikoina hellyyden kipeys, eikä se malttanut jättää nytkään minua rauhaan.. Pakko oli tulla kokoajan lähes syliin! :-D
Tällaista tänään, Blogin kohtalo on siis täysin auki. Tekee mieli heittää hanskat tiskiin, tuskin siitä kukaan pahastuisi? Toisaalta tämä on paikka minne voi jakaa kuvia, mitä ei tule Instagramiin laiteltua.. Noh, katsellaan päivä kerrallaan mitä tästä tulee. Toivottavasti saisin teiltäkin vähän sanaa kuulumaan, ettei tarvitsisi yksin tätä pohtia. 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Meitsi yrittää roudata vielä ruhonsa illalla iltatallin tekoon, ihan vaan Ainon pyynnöstä / puolesta. Huomennakin saan hengailla heppakavereiden kanssa, nimittäin huomisen Kalle-poika onkin mun vastuulla.. Sekä tietty Hannun ja ponskan hoito. Saa nähdä, mitä kaikkea me keksitään.. ;-)

6 kommenttia:

  1. Älä lopeta ainakaan vielä :) Näitä juttuja on tosi kiva lueskella

    VastaaPoista
  2. Älä missään nimessä lopeta! Tää on tosi hyvä blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät, vaikka oonkin ollut tosi aikaansaamaton.. :-D

      Poista
  3. Eei älä vielä lopeta. Katsele päivä kerrallaan :) Sulla on tietty tapa kirjottaa ja mä todella tykkään siitä!

    Blogi tekstejä tulee silloin kun sinusta tuntuu, ei sillon kun anonyymeistä tuntuu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, tottakai :-) Kunhan vaan löytäisi taas sen "rytmin" bloggaamiseen, niin ehkä helpottaisi hieman!

      Poista