perjantai 12. syyskuuta 2014

Pitkästä aikaa pellolla

Välillä on _vähän_ näkyvämmät ohjasotteet.....
Nykyään tulee todella harvoin lähdettyä pellolle ratsastamaan. Eilen kuitenkin sain Ainon mukaani, ja lähdettiin yhdessä "rallittelemaan". Alkuun laukkailtiin paljon, jonka jälkeen tehtiin Hannun vaakunaa. Mua harmittaa, etten oo koskaan ollut sellainen "Jee mennään kovaaa!!!!" -tyyppi, vaan tykkään ottaa rauhallisesti, tilanteessa kuin tilanteessa. Nyt kuitenkin ei auttanut vastaan sanomiset, kun Aino huuti keskellä peltoa pää punaisena "Laukkaaaaaaa, hanaaaa hanaaaa, kovempaaaa!!" Ei auttanut kuin pelko persiissä pistää kopukkaan vauhtia. (lähinnä mua pelotti se, että Hannu vetää turvalleen kovasta vauhdista...)

Hommat sujuivat kuitenkin pelosta huolimatta hyvin, ja saatiin hommat lopetettua hyvään fiilikseen. Uskomattoman hyvä sääkin sattui meidän talleilulle, joten kuvatkin on kivoja! Jatkettiin matkaa Hannun luota Kallelle, ja talleiltua tulikin yhteensä reilut viisi tuntia. Kiva torstai! ☺

Nyt vajoankin hetkelliseen radiohiljaisuuteen viikonlopun ajaksi (kiitos töiden), mutta viettäkäähän te mukava viikonloppu! Ja olkaa kiltisti! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti