keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tiistai 9.9. mun matkassa

En tiedä mitä te ajattelette tällaisista "päivä mun kanssa" -jutuista, jotka on suunnilleen minuutilleen kuvailtuja. Oon kuitenkin jo monesta blogista tällaisia bongannut, joten päätinpä itsekin toteuttaa!

Tiistai 9.9.

9:07 Herään. Pälyilen hetken ympärilleni ja tajuan, että olen nukkunut reippaat 9 tuntia, jes!

9:08 Etsin puhelimen käteen, laitan netin päälle ja huomaan, kuinka monta Whatsapp-viestiä pompahtaa näytölle. Vastailen viesteihin, selaan Instagramin ja Facebookin. Saankin kulumaan tässä ihan hyvän tovin....

9:30 Saan vihdoin itseni ylös sängystä. Laitan itselleni aamupalaksi iskän tekemää leipää, jogurttia banaanin kera sekä napsautan Cupsololla kahvit tippumaan. Oon alkanut käyttämään sitä tosi paljon nyt, kun ei tarvitse keittää kuin itselleen kahvia.

10:17 Nautiskeltuani hitaasti herkku-aamupalan, vaihdan vaatteet ja alan siivoilla huonetta. (Joka näytti taas lähinnä kaatopaikalta, jaiks!)
10:30 Siivoilun lomassa muistan, että minun piti "kumittaa" mun lukiokirjat, jotta voisin myydä ne eteenpäin siisteinä, eikä semmoisina suttuina....

10:43 Kannan painavan laatikon kirjoja sisälle ja aloitan kirjojen pyyhkimisen kahdesta ensimmäisestä englannin kirjasta. Laitan samalla radion päälle ja säädän taajuuden NRJ:lle.

10:53 Kymmenen minuuttia myöhemmin valitan jo Hannalle, kuinka mun käteen koskee...

11:36 Toinen kirja menossa, oikea peukalo tulessa.... NRJ:ltä alkaa soida Happy Little Pill, josta on tullut mun yksi tän hetken lemppareista! Biisiä rallatellessa alankin olla jo toisen kirjan lopussa, jes!


11:43 Ennen kuin saan kirjaa pyyhittyä loppuun asti, löydän kirjasta jo toiseen kertaan kirjoitettuna isoilla tikkukirjaimilla "ROOSA ON BI-SEKSUAALI"... Kiitti Aino näistä teksteistä ...... (Jos joku ei siis tiedä tuota "juttua", joka oli "hauska" ehkä joskus ala-asteella, niin tästä linkistä voitte valaistua.....)

12:02 Saan kirjan valmiiksi. On pakko pitää tauko, sillä oikea käsi on aivan turtana. Miksi kumittaminen on niin raskasta?! Ja miksi olen tehnyt niin paljon tehtäviä...?

12:05 Löydän taas itseni selaamasta Instaa ja Facebookia........... Sekä pelaamasta Candy Crush Sagaa! :-D Pelasin sitä joskus aivan intona, ja olinkin kentässä 420, mutta en päässyt siitä eteenpäin moneen kuukauteen, joten päädyin poistamaan koko pelin. Nyt kuitenkin latasin sen uudelleen, enkä yhdistänyt Facebookiin vaan aloitin alusta.

12:21 Selaan kuvia kesältä puhelimesta ja päädyn jakamaan yhden niistä Instagramiin. #throwback

12:37 Nousen sängystä ja siirryn koneen ääreen. Etsin asuntoja (ja naureskelen niiden halvoille hinnoille.. Verrattuna siis niihin hintoihin, joita tottui näkemään selaillessa kämppiä Kuopion alueelta..), selaan Ht:nettiä ja alan kirjoitella tätä postausta, jotten unohtaisi mitään "tärkeää". :-D

13:54 Nälkä iskee. Etsin jääkaapista edellisen päivän jämiä; lohta ja perunamuussia. Viskaan ruuat mikroon, ja poltan suuni syödessäni.. Miksi en vaan malta odottaa sen jäähtymistä??

14:20 Takaisin kirjojen kumituksen pariin. Voi käsi raukka...
15:44 Kaksi enkun kirjaa lisää valmiina, joten yhteensä siis neljä takana, seitsemän jäljellä. Istun edelleen keittiössä, odotan iskää autohuollosta, jotta pääsen tallille.

15:55 Iskä tulee kotiin, nappaan häneltä auton ja lähden kohti Kuvansia.

16:10 Ajettuani läpi ruuhkaisen Varkauden keskustan, päädyn vihdoin Kallen tallille.

16:12 Talikko heilumaan ja karsinaa siivoamaan!

16:26 Karsina siivottu, aika siirtyä ruokien laittoon.

16:32 Onneksi Kallen ruokamäärät on melko yksinkertaiset, joten kauaa ei ruokien laittoon mene. Laitan tallin oven ötökkäverkon kiinni ja lähden kävelemään kohti laidunta.

16:36 Huutelen hetken Kallea portilla.. Hepo ei lähesty, joten lähden itse hakemaan sitä hieman kauempaa.. (Taas vaihteeksi....)

16:38 Tallustellaan Kallen kanssa kohti tarhaa. Heppa tarhaan ja kasa heiniä nenun eteen!
16:44 Rapsuttelen vielä hetken Kallea ennen kuin lähden ajelemaan kotiin.

17:03 Kotona taas. Odottelen viestiä, että josko milloin Hanski olisi kengitetty loppuun.

17:12 Saan tiedon, että ukkelilla on uudet tossut jo melkein joka jalassa, joten vaihdan vaatteet ja lähden kohti tallia.

17:25 Matkalla nappaan Villen pitkästä aikaa kyytiin tallille!

17:40 Ollaan vihdoin perillä. Laittelen Hannua valmiiksi sillä aikaa, kun kengittäjä laittaa vielä ponin kavioita kuntoon.

18:16 Kipuan Hannun selkään ja alan tehdä aika perusverkkailua. Tänään on tarkoituksena tehdä paljon laukannostoja ja muutenkin parantaa laukan pyörivyyttä!

18:40 Saadaan tallin pihaan vieraita! Hieman kauempana sijaitsevalta tallilta tuli eräs lämppäri omistajansa kanssa kärrylenkillään moikkaamaan. Hannu jännittyy, eihän se raukka ole paljon muita hevosia tuolla nähnyt! :-D
19:00 Lopettelen ratsastuksen rauhallisiin pätkiin.. Kaverin vierailu sai nimittäin Hannun aivan sekaisin!

19:30 Hepat tallissa, tallihommat tehtynä, voimme siis lähteä kohti kotia!

19:56 Vihdoin kotona. Nälättää.. Otan pakastimesta rasian mansikoita ja heitän ne mikroon neljäksi minuutiksi..

20:00 Mussutan mansikoita sängyllä istuen, samalla kuvia selaillen ja telsua sivusilmällä katsoen.

20:11 Saunaan ♥ En muista milloin viimeksi olen edes käynyt saunassa! Ehkä reilu kuukausi sitten...?

20:35 Takaisin sänkyyn peiton alle. Jaksoin kerrankin laittaa hiuksiin värimaskin, tehdä kasvonaamion ja kuorinnan iholle.. Huh, yleensä oon tosi laiska tällaisissa. Saatika että jaksaisin odottaa sitä viittä minuuttia, minkä maski on päässä..... :-D

22:17 Päähän koskee todella paljon. Raahaudun silmät puoliummessa pesemään hampaita.

23:19 Telsu pois päältä ja silmät kiinni. En edes laita murulle hyvän yön viestiä, sillä pää tuntuu räjähtävän, jos katson hetkeäkään puhelimen näyttöä. Ai au. Milloinhan tämä kipu oikein loppuu?

Sellainen oli mun vapaapäivä. Mitäs tykkäsitte tällaisesta normaalista poikkeavasta postauksesta?

6 kommenttia:

  1. Voi ei, teillä meni sitten ratsuttelut sekasin meidän takia, pahoittelut ! T.Naapuri p.s Leksa ei ois millään halunnu lähtee kotia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ne mitä sekasin menny, sainpahan vähän reippaamman kaakin alle! :-D Voi leksa-rukka, niiden ukkojen pitäis treffailla enemmän!

      Poista
    2. No hyvä! Joo niin ne vois, Leksa ilomielin maasto seuraa kaipailee, jos milloin maastoilette.. meillä ei noin ratsupuolen hommat oo kummallakkaa hallussa! Vaikka niitäkin ois kyl kiva oppia! :)

      Poista
    3. Pitää vaikka joku päivä lähtee yhessä käymään pellolla tms. "tutustumassa", ei kehtaa lähtee ihan kylmiltään maastoilemaan, kun Hannu tunnetusti tykkää kisailla... :-D

      Poista
  2. Joo se vois alkuun olla hyvä idea, meilläkin on tuota kisa viettiä ja pitäis malttaa aika rauhallisesti
    lenkkeillä, kun tässä koko kesä ollaan Leksan kaa toivuttu ja toivutaan vieläkin.. Mutta pitää kattoo jos joku vkl sattuis aikataulut sopimaan että vois oikeesti yhessä ratsutella :)

    VastaaPoista