tiistai 25. helmikuuta 2014

Viime viikonlopun humputtelut [video]

Oltzulle iso kiitos, kun jaksoit kuvailla meidän menoa! Alkuun siis verkkailtiin pihassa ihan löllötellen pidemmällä ohjalla ja loppuun vielä käytiin tiellä. Lopussa on myös pätkä lauantailta, jolloin päästiin irtohypyttämään ukkelia. :-)

Ja niin kuin videosta huomata saattaa; mun on pakko päästä ratsastustunnille! :-D Ei hyvä jee noita mun käsiä ja jalkoja...... Melkein kadun jo tän julkasua..

Ja hei! Olisko täällä jotakuta, joka haluaisi väsätä mulle uuden bannerin? Tuo nykyinen on nimittäin ollut alusta asti ja nyt olisi aika uudistaa.. Anyone? :-)

11 kommenttia:

  1. Ihana hannu! <3 Olis kiva jos tekisit My day videon joku päivä. :) Mitä sää yleensä teet Hannun kanssa kun yksinäs ratsastat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voisin mä vaikka tehdäkin tossa lomalla! :p ja se vähän riippuu mitä teen, reenaan koulua kentällä tai menen puomeja/pikkuristikkoo taikka sittennjust löllötellään tuollein niinkuin tossa videolla, eli siis perusverkat kentällä ja sitten tielle/pellolle rallittamaan :-) viime aikoina ei oo tullu käytyä maastossa vaikka sekin on mahdollista. Hannun kanssa voi tehdä mitä vaan!

      Poista
  2. Luulen, että sinäkään et tykkää anonyymien antamista ratsastusvinkeistä, mutta oonpa nyt kuitenki yks näistä idiooteista ;)
    Tosissaan, minun mielestäni tossa harjotusravissa jalkasi heiluvat melko paljon. Se saattaa johtua siitä, että puristat yläreidellä/polvella vähän. Itselläni sama vika, mutta pääsin siitä eroon kun löysin alavatsalihakset. Eli navan alapuolelta pitää pitää keskikroppa "tiukkana" ja sit vaa "hölläillä" lantion ja reisien kohdalta. Siinä samalla korjaantui istuntani muutenkin. Käsiin en osaa sanoa mitään, koska itse ajelen mopolla tai soitan pianoo ratsastaessa. :D
    Hihi, Kiitos ja anteeksi :D

    Ps. Ootte kivan näkönen parivaljakko. Hannu on ihanan rennon näköinen sun seurassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, tämmöset vinkit on enemmän kuin tervetulleita! :-D pitääpä keskittyä ensi kerralla oikein kunnolla :-) ! Kiitti paljon sulle!

      Poista
  3. Hah, hauska nähdä että muillakin on näitä suomiputteja, joilla saa keventää oikein kunnolla! Samaistun tuohon nopeaan askellukseen. Yleensä kun katselee tuollaisia heppavideoita, ravissa kevennetään niin tasaisesti ja rauhallisessa tahdissa, mutta kun on tuollainen suomalainen alla niin saa keventää kolme kertaa nopeampaan tahtiin kuin jollain puoliverisellä :D

    Itse olen tottunut, ponilla jolla ratsastan, keventämään koko maastolenkin jalat maitohapoilla, kun askel on niin lyhyt verrattuna isompiin kavereihin. Teillä näyttää ravi vähän samantyyliseltä :D Näytätte kyllä söpöiltä, Hannu näyttää kovasti samalta kuin Molla, millä itse ratsastelen :)

    my-life-around-snapshots.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nää suomihepsut on vaa melkosia epeleitä! Yleensä hannun askellus on varsin isoa (tai ainakin sillon kun sitä kiinnostaa liikkua.....) mutta sitten taas välillä melkoista töpötystä! :-D Ei ole tosiaan aina helppoa tämmöisten otusten kanssa... :-)

      Kiitti paljon kivasta kommentista, ja tosiaan on vähän Hannussa ja Mollassa samaa näköä! :p

      Poista
    2. JA muuten voisin kokeilla tehdä sulle banneria? Omakin tosin vähän vaiheessa mutta jos viikonloppuna väsäilisin :) En lupaa mitään muttaaa.. :D

      Poista
    3. No jos vaan viitsit niin mikä ettei (-: !

      Poista
    4. http://pilvipisara.kuvat.fi/kuvat/Kisat/Bannerit/ Tuolla olisi yksi vaihtoehto, en löytänyt mitään "yksityistä" viestikenttää täällä bloggerissa, mutta voit laittaa vaikka kommenttia tuonne pilvipisaraan :) Jos et tykkää, voin tehdä erilaisenkin tai jos haluat eri kuvia, niin kerro vaan :D

      Poista
  4. OOH MY GOD ROOSA, mitkä noi sun jalkkarit on??? :DDD ei sun jalka voi pysyy mitenkää paikallaan ku sullon polvet suussa XDD seittämä reikää pidemmäks nii alkaa pysymää!! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi oli siks ku olin sinne tielle menossa laukkailee!! :-D kyllä ne muute ny pidemmät on, härregyd :3

      Poista