maanantai 17. helmikuuta 2014

Penkkarit & abiristeily 2014 - through my phone

Still alive, nigga! Hurjaakin hurjemmasta viikonlopusta selvitty, täällä ollaan, edelleen elävien kirjoissa (ainakin jokseenkin..) En edes tiedä miltä musta nyt tuntuu. Penkkareita ja abiristeilyä odotettiin kuin kuuta nousevaa, ja nyt ne molemmat on ohi. Nuo kyseiset kaksi päivää olivat yhdet parhaimmista ja tulen varmasti muistamaan molemmat lopun ikääni! En oikeastaan löydä edes sanoja kertoakseni mitä tunnen, mutta antaa kuvien puhua puolestaan. Lätkäisin kuvat suurinpiirtein aikajärjestykseen, jotta pysyisitte kärryillä mitä tapahtui ja milloin. Onneksi otettiin molempina päivinä paljon kuvia ja läheteltiin ihmisille kaikenlaisia otoksia WhatsAppissa, joten näitä kuviahan riittää. On sitten ihan eri asia, ovatko kaikki julkaisukelpoisia.... :-D 
Enjoy!
mun ja Ainon päivä Super Mariona ja Luigina!
Luigin kengännumero oli kymmenen kokoa suurempi kuin Ihmemaan Liisan....
Rekka-ajelulla! Ihanan paljon oli ihmisiä ympäri Varkauden katuja, sai pommittaa kaikkia kovilla karkeilla päähän, haha!
Rekalla ajon jälkeen suunnattiin Mäkkäriin syömään, sillä edellisestä ruokailusta oli aikaa jo ihan liian kauan..
Yarr, jatkoilta napattiin mukaamme Lady GaGa! 
Perjantaina kello 11:00 alkoi matkamme kohti Helsinkiä. Ja nesteytys oli kunnossa koko matkan ajan! Kuvassa myös "pörri", joka vilkkui kun sitä löi! 
Satamaan päästyämme fiilikset oli tätä luokkaa.. Ihmisiä oli ihan liikaa ja oli kuuma, yhh..
Vihdoin kaikki lippuset ja lappuset kasassa ja päästiin suuntaamaan laivaan!
Laiva lähti kuuden aikoihin ja me pääsimme buffettiin kahdeksalta. Ja tietysti tämä tärkein ensin; mitä sitä nyt ruokaa kauan kuivin suin jonottamaan..
Söin mustekalaa!
Kyllä voin kertoa, että oli täysi olo tämän kaiken ruokamäärän jälkeen..
Ruuan jälkeen käytiin vaihtamassa vaatteet ja suunnattiin baarin puolelle! Namnam ♥
En ole koskaan tanssinut niin paljon kuin tuolla! Huhhuh, kyllä hiki virtasi kun tampattiin kuumimpien hittien tahtiin. Puolen yön jälkeen Karri Koira ja Ruudolf nousivat lavalle, ja meidän onneksemme heidän kanssaan esiintyivät myös Sini Sabotage ja Musta Barbaari, ah ♥ 
Käytiin hetki hengähtämässä tanssimisen lomassa.... Ehkä illan ainut julkaisukelpoinen kuva! :-D
Aamulla heräiltiin kymmenen aikaan, ryömittiin kukin vuorollamme suihkuun ja suunnattiin aamupalalle. Onneksi ei ollut huono happi, koska olisi ollut sääli jättää nämä naminami aamiaiset syömättä!
Lauantai menikin lähinnä istustkellessa ympäriinsä. Tässä odottelemme maihin pääsyä.
Melkein itku pääsee kun näitä kuvia katselee. Huippu reissu ja huippu seura. Matkasta jäi muistoksi kipeät jalat, kaamea flunssa ja yskä (jotka siis jo aiemmin vaivasivat, nyt kaksi kertaa pahempina..), pääsy Sini Sabotagen Z-one -keikan jälkeen bäkkärille ja Tangle Teezer! Päädyin siis ostamaan sen tax-freestä, kun kaikki sitä niin kehuvat, ja voin kyllä itsekin todeta muutaman päivän käytön jälkeen, että on se hyvetti vekotin! :-)

Huhhuuh, jospa sitä alkaisi vihdoin palautua reissusta.. Ei auta muu kuin suunnata siivoamaan huonetta ja katsella paraneeko olo sen verran, että kouluun selviäisi.. Tuskinpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti