keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tosi järkevä otsikko

Heti tähän alkuun on sanottava; anteeksi postailemattomuuteni. (olipa sanahirviö) 
Mitään erikoista ei ole tapahtunut, kovasti ollaan vaan jännitetty huomista ja ylihuomista, jotka ovat siis pääsyy siihen, että opiskelen yo-tutkinnon ammatin ohessa. Penkkarit ja abiristeily. Wanhojen tanssien lisäksi nuo kaksi ovat syy siihen, että jaksan istua lukiolla ja haastaa itseni. Nyt ne päivät koittavat, joista vain voimme haaveilla ykkösvuoden syksyllä. Pakko myöntää, että jännittää ihan hirmusti!
Okeiokei, tällä hetkellä olo on tosi huono, sillä olen viettänyt koko päivän ystäväni Serla-nenäliinapaketin seurassa ♥ Talleilustakaan ei tullut hevon himputtia, koska nenä vuotaa kuin niagaran putous konsanaan ja päähän koskee. Kuumemittariin en ole edes uskaltanut koskea. Minähän olen huomenna ja perjantaina juhlimassa, vaikka sitten toinen jalka haudassa! Periksi ei anneta, me ollaan tää ansaittu!
Yeah right, jutut menee lääkehuurujen puolelle, joten ehkä jätän tän kirjottelun nyt vähemmälle. Lupaan tulla viikonloppuna tai viimeistään alkuviikosta postailemaan teille penkkareiden ja abiristeilyn tunnelmia! Adios amigos, tää tyttö painuu peiton alle, jotta aamulla jaksaa sotkea pikkuisten palleroisten naamoja lukiolla :-)
Ps, onko joku teistä lukijoista lähdössä risteilemään perjantaina? Jos joo, niin mikä on määränpää ja mikä laiva? (; Itse allekirjoittanut lähtee Tallinnan suuntaan Silja Europalla!
Pps, pahoittelut postauksen kuvaoksennuksesta, kunhan tyhjentelin puhelinta.. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti