tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannus selätetty

Kuusi pitkää ja puuduttavaa työvuoroa ovat nyt onnellisesti takanapäin. Saan pitkästä aikaa viettää vapaapäivää. Saan hengähtää yhden päivän ajan, ennen kuin on mentävä taas. Torstain ja perjantain tuplavuorot (käyn aamulla treenaamassa aamuvuoron juttuja ja tulen sitten vielä illalla oikeasti vuoroon) siintävät silmissä.. Huah. Onneksi ei ole enää montaa päivää, kun tämä tyttö on lomalla! ♥

Jep, mun oli tarkoitus oikeasti tulla höpöttämään juhannuksesta, joka oli hieman erilainen kuin edellisinä vuosina! Vietin illan pääasiassa Milan ja Apin kanssa, ja käytiin meidän kokoonpanolla mökillä, kaverin luona sekä baarissa! Voin kertoa, että viimeisin oli huono veto, kun nyt jälkikäteen miettii sitä, miten edes selvisin seuraavana iltana työvuorosta kuolematta kotiin.. :-D
#selfie kokon kanssa! Oli muuten astetta kylmempi juhannus, Milakin pojotti toppatakki päällä!
Kuinka saada porukka vanhoja ihmisiä hymyilemään? Huutamalla "sanokaa muikku" sijasta "sanokaa pillu!" Kyllä oli hymy herkässä, kun porukka ratkesi nauramaan....
Jos joku miettii, mitä mun matkaan yleensä lähtee baaritiskiltä, niin tässäpä kaikessa yksinkertaisuudessaan; tequila ja marianne! :)
Huippu reiviporukka! DJ soitti lähes kaikki meidän lempparit, iso kiitos sinne! Kyllä meistä ehkä huomasikin, kuinka nautittiin biiseistä, jotka soivat!
Juhannus olikin siis erilainen, ainakin baareilun suhteen, mutta silti aivan mahtava. Aattoillan jälkeen yön pikkutunteina kömmin oman kullan kainaloon, josta olikin sitten hyvä jännä lähteä seuraavanan iltana töihin. Pienestä nestehukasta huolimatta selvisin illasta hienosti, kiitos ihanat asiakkaat, jotka jaksatte aina piristää! :-)

Eilen vietettiinkin sitten minun 19-vuotissyntymäpäivää! Koko päivä meni pääasiassa töissä, mutta illalla mummi ja ukki tulivat tuttuun tapaansa kakkukahveille. Nina oli väsännyt mulle iiiiison mansikkakakun, jota syödäänkin varmaan taas koko tuleva viikko.. Haha!
Kohta mun olisi tarkoitus suunnistaa tallille ja sen jälkeen hakemaan Oltzu duunista. Matkalla on pakko kyllä käydä kirpparilla tsekkaamassa kuinka on vaatteita mennyt ja samalla kippaan muutamat (kymmenet) leffat pöytään! Harmittaa luopua Disney Pixarin suosikeista, mutta ne on jo katsottu niin monta kertaa, ettei enää jaksa.. :-D Iltapäivällä suunnataankin murun kanssa taas Kuopioon; vähän shoppailua ja hyvää ruokaa siis tiedossa!

Mitenkäs teidän juhannukset menivät? Löytyykö joukosta rauhallisen koti-/mökkijuhannuksen viettäjiä vai armottomia juhlijoita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti