lauantai 28. kesäkuuta 2014

KESÄLOMA

Vihdoin ja viimein on loman aika! Laukut on pakattu, kaikki tavarat suht' koht' mukana ja hyvää fiilistä koko ihminen täynnä. Parin tunnin päästä suuntaamme bussilla Oltzun kanssa Helsinkiin ja Kampista hiivimme yöksi Hilton Helsinki Airport Hotelliin muutamaksi tunniksi unille, ennen kuin lentomme lähtee sunnuntaiaamuna kuuden maissa kohti Kreetaa!

Lomaa aloittelin jo tosin eilen illalla, kun pyörähdettiin tyttöjen kanssa katsomassa Scandinavian Hunks -tanssiryhmää.. Huhhuh, siinä oli silmälle ruokaa! ;-) Tänään olisi vielä käytävä tyhjentämässä kirpparipöytä, joka näytti tyhjentyneen ihan kivasti.. Ja käytävä ostamassa maxihame! Rakastuin kyseiseen hamoseen eilen Milan luona kokeillessani, ja pakko käydä kotiuttamassa se itselleni myös!

Mutta. Mä olen niin innoissani! Vihdoin saan viettää viikon loman ihan kahdestaan oman rakkaan kanssa auringossa köllötellen! Samalla kun minäkin lomailen, lomailee tämä blogikin. Päivittelen kuitenkin päivittäin kuvia toiseen blogiin, sikäli mikäli saan minkäänlaista internet-yhteyttä metsästettyä! Ja toivotaan myös, että tänne Suomeenkin saapuvat hyvät säät, mutta jos ei, niin ainakaan meitä se ei häiritse, kun tätä sääkarttaa katselee... Hehheh ;-)

Tulipas sekalaisen selostus, toivottavasti suurinosa kuitenkin ymmärsi pointin! :-D

Heippa hei ja palaillaan astialle reilun viikon kuluttua! ♥
Kuvituksena tälle postaukselle tää mun yksi monista valmistujaiskuvista.. :)

6 kommenttia:

  1. Olis tosi kiva kuulla sitten reissukertomus monien ihanien kesäisten kuvien kera!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää vähän katsella, että miten sen toteutan, kun en halua mitään kilometripostausta tehdä kuitenkaan! :-P

      Poista
    2. Paljon kuvia kuitenkin!!!!!!! Selität vaikka kuvateksteillä?:)

      Poista
    3. Kuvia kyllä riittää.. :-)

      Poista
  2. Löysin sun blogin täysin sattumalta+en tunne sua,mutta tämä sun kirjotustyyli ja luontevuus videoissa nappas mut mukaansa ihan täysin!! IHANA IHANA IHANA IHANA!! Sulla on todella samanlaiset näkemykset kuin mulla! Ihana viikko varmasti teillä ollut lämpimässä 8) odottelenkin jo kuvien näkemistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tykästyit! Tervetuloa remmiin mukaan! :-)

      Poista