maanantai 7. huhtikuuta 2014

Touhun täytteinen viikonloppu!

Huh, olipas touhun täytteinen viikonloppu! Kokoajan oli jotain tekemistä eikä missään vaiheessa tullut hetkeä "mitähän sitä seuraavaksi tekisi?"

Aloitetaanpa perjantaista. Töistä pääsin lähtemään jo yhden jälkeen ja ilokseni huomasin kotipihassa meidän auton, joten pääsin aikaisemmin tallille eikä tarvinnut odotella iskää. Ihanan sään ja Milan synttäreitten kunniaksi nappasin itse synttärisankarin mukaan tallille, koska tiesin Milan haluavan Hannun kyytiin.
Suunnattiin tallille, haettiin hepat onnistuneesti sisälle (toisin kuin edellisenä päivänä >>KLIK<<) ja Mila alkoi laittaa Hannua valmiiksi samalla, kun minä siivosin heposen karsinaa. Kun Hannu oli valmis, suunnattiin pellolle.
Mentiin aika perusjuttuja, koska Hannu ei keskittynyt yhtään mihinkään (mistä seuraa se, että se ei katso jalkoihinsa ja on helposti turvallaan maassa). Tein paljon ympyröitä ja laukannostoja. Molemmilla oli melko häsläpäivä, joten kaikki jutut meinasi mennä penkin alle! Saatiin kuitenkin ihan ookoo laukkapätkiä, jonka jälkeen päästin Milan puikkoihin. Hannu testaili Milaa tosi pahasti ja meinasi jopa pukata synttärisankarin tantereeseen, koska Mila sattui nojautumaan hieman eteenpäin laukannostossa. Onneksi kuitenkin serkkutyttö kesti kyydissä eikä Hannu enää yrittänyt mitään.
:D iloista meininkiä!
Hannu ei anna ratsastajan virheitä anteeksi.. Tässäkin nenä menossa kohti maata ja perse kohti taivasta! Ja silti kuskia hymyilyttää!
Tallilta selvittiin melko ajoissa kotiin ja oli aika alkaa valmistautua iltaan, nimittäin itse synttärijuhliin! Ilta kului nopeasti hyvässä seurassa mm. juomapelejä pelaten! Otettiin myös paljon kuvia, mutta minun harmikseni (tai ilokseni) minun kamerani oli se, johon tallentui loppuillan kauneimmat otokset, joten julkaisukelpoisia kuvia ei ole paljon.. :-D
♥♥♥
Lauantaina suuntasin iltapäivällä tallille. Otin hepat sisälle ja harjasin molemmat kunnolla ja voi juku miten nuo otukset irroittavat nyt karvaa! :-D Käytin ehkä liian kauan aikaa puunailuun, sillä piti ehtiä vielä ratsastaakin ja tehdä tallihommat ennen töitä. Ratsastaessa en tehnyt kummoisia, lähinnä jumppailin Hannua käynnissä molempiin suuntiin mm. väistöillä ja volteilla.
Tallilta suuntasin kiiressä töihin ja siellä vierähtikin sitten puoleen yhteentoista. Töiden jälkeen starttasin auton ja lähdin kaupunkiin morjestamaan poikia. Ajeltiin jonkin aikaa porukalla ja en voi sanoa muuta kuin, että en kyllä kestäisi noita juttuja joka päivä! :-D (ei millään pahalla pojat :*) Ilta meni ihan liian myöhäiseksi ja sänkyyn päädyin vasta puoli kahden aikoihin.
Sunnuntaiksi oltiin sovittu Hannun omistajan kanssa yhteinen maastolenkki Hannulla ja ponilla, ja liikkeelle lähdettiin yhdentoista aikoihin. Ei kierretty pitkää lenkkiä, ettei poni väsähtäisi. Jossain vaiheessa kuitenkin ponista löytyi turbovaihde, eikä se olisi halunnut muuta kuin juosta. Loppuun käytiin vielä vähän laukkailemassa pellolla ja loppukäynnit käveltiin metsässä. Oli muuten hepat hiestä märkiä lenkin jälkeen!
Tallilta suuntasin kotiin, ihmistäydyin ja lähdettiin Oltzun kanssa ajelemaan Kuopioon. Meidän oli tarkoitus mennä Matkukseen etsimään mulle valmistujaisiin/yo-juhliin mekkoa, muttei jaksetukaan kauaa kierrellä, joten suunnattiin Amarilloon syömään puolivuotispäivän kunniaksi. :-)♥
Massut pullollaan lähdettiin vielä ajelemaan kohti Oltzun mökkiä. Ajomatka oli pitkä, mutta matka kului rattoisasti laulellessa biisejä ja fiilistellessä auringonpaistetta. Mökillä ei oltu kauaa, mutta ompahan sekin paikka nyt nähty!
Kotimatkalla pysähdyttiin vielä tankkaamaan Pitkälahden ABC:lle ja sainpahan minäkin jälkkäriä! 
Kotona Varkaudessa oltiin vasta kahdeksan jälkeen illalla, joten oli taas pitkä päivä takana. Kyllä illalla väsytti hyvästi, ei tarvinnut kuin painaa pää tyynyyn ja jo oltiin unten mailla.

Ei voi muuta sanoa kuin, että olipa ihana viikonloppu. Paljon heppailua ja muuta touhua. Mites teidän viikonloput vierähtivät? :-) Ps. Pahoittelen erittäin tönkköä ja töksähtelevää tekstiä.. Keskittykää kuviin! :D

2 kommenttia:

  1. Meijä jutuissa mitää vikaa oo :( oli vaa tp-stuntin synttärit xD

    VastaaPoista