perjantai 4. huhtikuuta 2014

Puhelimen kätköistä

Puhelimella tulee kuvattua nykyään paljon enemmän kuin kameralla, koska sitä on vaan yksinkertaisesti helpompi kantaa mukana. Vaikka laatu onkin -666, niin menkööt nyt. Tahdon tuoda teille julki elämän pieniä ja tärkeitä hetkiä, jotka on puhelimeen ikuistettu (ja usein myös jaettu Instagramiin). :-)

Yksi parhaista tavoista viettää aikaa! Lauleskeltiin Kirsin kanssa hyvä tovi pari viikkoa sitten. Huomatkaa sivulla eväskori, joka oli messissä mun viimeisissä yo-kirjotuksissa, woop!
Girls night out! Pitkästä aikaa oltiin kaikki neljä koossa ja kivaa oli, vaikka baarissa ei sitten kauaa viihdyttykään. 
Tilasin ensimmäistä kertaa ikinä Kotipizzassa Kotzonen. Ennen olin vain nakertanut Ainolta palasia, mutta nyt kun mummi maksoi koko roskan, niin kehtasin jopa tilata itselleni tämän, ja hyvää oli!
Siskokset on ihan huikeita! Ne nukkuvat aina samassa asennossa kuin toinenkin tai sitten peilikuvina, kuten nyt.. Hyvät naurut saatiin äitin kanssa!
Lumi päätti leikkiä meritähteä... :3♥
Taisinpa olla töihin lähdössä..? "..but first, let me take a #selfie"
Varkaus aamulla kello 5:50 (ennen kuin kellot siirrettiin kesäaikaan). Ihan kivannäköistä, kun oli niin kirkasta ja taivas oli sininen ja vaaleanpunainen.
Peltolöllöilyä Hannun kanssa. Käveltiin ympäriinsä, eikä muuten ollut kovin fiksu veto mennä ilman satulaa..... Sen verran karvaa tuosta ukkelista lähtee, että huhhuuh!
Vihreää Lapin Kultaa... Eikun miten oli?
♥ rentoilupäivä
Ehkä söpöimmät popot! Näillä oli hyvä tepsutella terassilla, mutta en kyllä varmasti liikkuisi näissä ihmisten ilmoilla, haha!
"Aamu"kahvi terdellä sunnuntaina kello 14. Aurinko porotti täydeltä taivaalta ja kuumahan siinä meinasi tulla, vaikkei edes takkia ollut niskassa.
Sunnuntai-illan bilistelyt Kirsin kanssa ja jätskikauden avaus. Omnom♥
Tämmöinenpä tämä, mutta nyt tämä tyttö suuntaa ihmistäytymään ja sen jälkeen sitten viettämään serkkutytön synttäreitä tyttöporukalla! Palaillaan!

2 kommenttia: