maanantai 6. tammikuuta 2014

Viime päiviltä

Mitään maailmaa mullistavaa ei ole viime aikoina tapahtunut, mutta voisin silti laittaa teidän iloksenne muutamia kuvia tähän kuluneelta viikolta!
Torstaina pääsin koulusta jo 11:15 ja Oltzu tuli hakemaan minut. Suunnattiin kaupan kautta kotiin ja laitettiin ensimmäistä kertaa ruokaa yhdessä! (oli jo korkea aikakin!) Todistin olevani suunnattoman huono kokki ja olisin varmaan onnistunut polttamaan jopa makaroonit pohjaan, jos tämä eräs ei olisi asiasta huomauttanut.. Hups :-D
Kun oltiin saatu syötyä, suunnistettiin yhdessä Hannuilemaan. Tallilla tajusin kenkäni hajonneen, ja sekös aiheutti suunnattoman ilon meissä molemmissa. Onneksi oli toiset kengät mukana, ettei tarvinnut ratsastaa sukkasillaan!
Lauantaina lähdettiin Ainon kanssa Kuopioon elokuviin! Tarkoituksena oli mennä katsomaan Walter Mittyn ihmeellinen elämä, mutta kun saavuttiin paikalle, oli kyseinen elokuva myyty loppuun, muutamaa hajapaikkaa lukuunottamatta. Olisi varmaan kannattanut varata liput etukäteen, heh.. Mutta eipä hätä ollut sittenkään niin paha! Ystävällinen myyjä kertoi meille tiskillä, että Legendat kehässä alkaisi minuutin päästä, joten ehtisimme sinne vielä. Ei muuta kun vauhdilla popparit ja limut mukaan ja leffaan! Elokuva osoittautui aivan loistavaksi, vaikka en olekaan mikään nyrkkeilyn ystävä..
Leffan jälkeen ajeltiin Varkauteen ja loppuilta menikin ajellessa ympäri kaupunkia. Pyörähdettiin myös paikallisessa baarissa, joka on yleensä tupaten täynnä, mutta nyt kun oltaisi haluttu lähteä selvinpäin tanssimaan, baarissa olikin vain kourallinen ihmisiä.. Ei kiitos :-D
Sunnuntaina tehtiin se, mikä oli pakollista; Oltzusta tuli siili! "Justin Bieberistä Eminemiksi", vai miten se Ville sanoikaan... :-)
Vietettiin koko päivä ihan kahdestaan, kun siihen vielä oli mahdollisuus. Tästä eteenpäin tulee nähtyä vain viikonloppuisin seuraavan puolen vuoden ajan... #inttileski
♥♥

8 kommenttia:

  1. Kauanko ootte ollu yhessä?:) oli korkee aika myös laittaa yhteinen photo!

    VastaaPoista
  2. Onko sulla akne :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :/ tosi hyvin sä sen peität!!!:) itelläkin on akne ja aika voimakas :( ihanaa että oot kuitenkin noin kaunis ka eloisa :3 arvostan!

      Poista
    2. hahhah, juu kiitos :-) eipä tuo mulla paha enää ole onneksi!

      Poista
  3. Tee ainon kanssa q&a :)

    VastaaPoista