maanantai 20. tammikuuta 2014

Te kysytte, me vastaamme! -vastaukset videolla


Hahaa, tässäpä nämä vastaukset! Melkoisia kysymyksiä esititte ja olen aika ylpeä meistä molemmista, että saatiin lähes kaikkiin vastattua! :-D Selvisikö teille uusia juttuja tästä? 

8 kommenttia:

  1. ei ollut kommentteja, joten lähetin kommentin.

    VastaaPoista
  2. ihan näin pienenä palautteena tämä teidän q&a systeemi ei oikein toiminut sillä monet vastaukset jäivät tasolle "emmä tiiä" tms. mahdollistahan olisi kuitenki jotta nyt molemmat kertoisivat oliko vastaukset oikein? siten saisi tietää oikean vastauksen niihin kysymyksiin joita teille esittettiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysymykset joihin vastaukseksi ei jäänyt "emmä tiiä", vaan jotain muuta, olivat ihan oikeita :D tai ei kumpikaan nostanut älämölöä, etteikö muka olisi :p

      Poista
  3. Pakko myöntää että petyin :( sori :/ Ja älä ota tätä pahalla, mutta tavallaan pilkkasit kysyjien kysymyksiä ,kun nauroit niille :/ Toinen asia mikä minua häiritsee, sinun jokainen postauksesi on samantyylinen. Blogisi kuvat ovat vähän tylsähköjä..! Osaatko sä edes ratsastaa? Vai hoitaako Aino kaiken "ammatillisen" puolen? Muuten sinulla on kiva tapa kirjoittaa! Ainiin ja tuo sinun banneri... Tekisit jonkun mikä kuvaisi sinua? Harkitsen lukijaksi liittymistä! Ja elä ota tästä kommentista itseesi!:) Kirjoittamisen iloa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista :-) blogin kuvat on yhtä tylsiä kuin ottajansakin, ja joillekin kysymyksille ei voinut muuta kuin nauraa, lähinnä siksi, että minun piti vastata niihin Ainon näkökulmasta :-D
      Ja osaan mä ratsastaa, ja tottakai Aino on huomattavasti parempi, koska hänellä on enemmän kokemustakin :p mitä mahtaa tarkoittaa "ammatillinen puoli" ? Ei tässä kukaan sillä tasolla ole.
      Ja mun banneri kuvaa mua ihan hyvin, tosin se onkin ollut jo jonkin aikaa menossa vaihtoon, en vaan saa aikaiseksi sitäkään.. :-)

      Poista
    2. Meneekehän edellisellä anolla ainon ylitäminen yli. Ei aino nyt mikään ammattilainen ole :D

      Poista
    3. Ei tässä kukaan ammatiltaan ratsuttaja tms olekaan (8

      Poista