torstai 10. lokakuuta 2013

Throwback Thursday!

Hey guys! Heräsin tänään ihan hävyttömän aikaisin (ennen viittä....) ja kouluun kipitän vasta kymmeneksi, joten mulla on aikaa viettää tämmöinen ihana hidas aamu ♥. Sen kunniaksi päädyinkin hieman muistelemaan menneitä kahvikupin kera ja selaamaan enemmän ja vähemmän vanhoja kuvia, joista osan päätin laittaa tänne teidänkin nähtäväksi! 
Kuvat ovat sekalaisessa järjestyksessä, mutta kaikkia näitä katsoessa nousi suupielet kiitettävästi ylöspäin, jopa noita omia lärvikuvia katsellessa, hahha! Näitä kuvia löytyisi vaikka kuinka paljon, mutta laitoin tähän nyt vain muutamat hassut. Tietysti kaikki kuvat nostattavat minulle mieleen erilaisia muistoja, joten ehkä nämä ovat teille vain kuvia, mutta minulle niillä kaikilla on oma merkityksensä. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte tämmöisestä "kuvaoksennuksesta"! :-)
yritäppä nyt sitten saada meistä normaalia kuvaa..
olipa kerran kotibileet! :D
:D:DD oli joskus kivaa olla emotyty..
Lady GaGa -look, syksy 2012
voisin melkein vannoa että ollaan oikeasti jotain sukua...
juhannus 2013 ♥
kreeta '2011, ja rakkaushiukset.. ♥
:D janoisia..
mites ois tällaset hiukset taas, mitä mieltä..?
pissispäivä, 2010 (?)

6 kommenttia:

  1. shiellähän olen minä! Ny toofi tyhhää :33

    VastaaPoista
  2. "mites ois tällaset hiukset taas, mitä mieltä..?" IHANA tuo hiusten malli!!! Mut noi punaset aaaah :3 Leikkaa tuollaset ja värjää punaseks!!! Olit tossa ihan tajuttoman kaunis :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos :) itekkin tykkäsin niistä tuollaisina, ja punainen väri houkuttaisi.. nyt on vaan vähän huono alkaa tummasta värjäämään punaiseksi, katsellaan sitä sitten joskus ;)

      Poista
  3. Koskaaan ei oo huono aika värjätä hiuksia punaseks ;)

    VastaaPoista