keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Onneksi Hannu on kiltti herrasmies!

Mitä siitä seuraa, kun yhdistetään kaksi parasta kaverusta, kohtelias suomenhevosruuna ja aivan jumalattoman hyvä kuvaaja kuvauskalustoineen.....?
 ..no ainakin paljon naurua jos ei muuta! :D

Käytiin maanantaina testaamassa "uusi" kenttä Ainon ja Emmin kanssa. Päätettiin ottaa muutaman talven takaiset tandemiratsastelut uusiksi ja eihän siitä taas mitään meinannut tulla! Verkkailin alkuun Hannua käynnissä ja ravissa molempiin suuntiin kunnes totesin Ainolle, että voi kivuta kyytiin. Mentiin molemmin päin vuorotellen; välillä Aino istui ohjaksissa, välillä vuorostaan minä. 
Jossain vaiheessa Aino alkoi heilua selkäni takana hillittömästi ja pian huomasin sen ryökäleen istuvan siellä väärinpäin. Siinä vaiheessa tiesin, ettei homma tule päättymään hyvin, ja kuten yhdestä yllä olevasta kuvasta voi huomata; Aino testasi kentän pintaa lähemmin! :D Olihan se jo aikakin tippua, sillä istuessamme oikeinpäin Hannun kyydissä tasapaino piti molemmilla melko hyvin, lukuunottamatta niitä hillittömiä naurukohtauksia, joille ei loppua näkynyt..

Tänään käväisin taas tallilla, tällä kertaa vain harjailemassa poniset ja tekemässä tallihommat, sillä Hanskilla ei ole vieläkään talvitöppösiä ja joka paikka tulvii lunta, hyyrrrh.. Toivottavasti huomenna tai viimeistään perjantaina pääsisin taas kiipeämään ukkelin kyytiin! 
Suuret kiitokset Emmille kaikista kuvista!! :)

4 kommenttia: