perjantai 4. lokakuuta 2013

Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen

Eilen oli tosi hyvä päivä! Jo tallille mennessä aurinko paistoi kirkkaasti ja fiilis oli katossa. Tallille päästyä kuvailin hetken poneja ja siivoilin sitten karsinat hymyssä suin. Siivoilun jälkeen hain hepsut sisälle ja laittelin Hannun kuntoon kaikessa rauhassa. Olin suunnitellut pientä maastolenkkiä äijän kanssa, mutta ensimmäisen auton tullessa vastaan päätin, että on ehkä parempi idea mennä pellolle kruisailemaan. Hannulla oli patoutunutta energiaa enemmän kuin laki sallii, joten mentiinkin alku ihan sillä periaatteella, että Hannu saa purkaa energiansa. Kyllä muuten vauhtia riitti!

Laukkaspurttien ja kiitoravien jälkeen alettiin työskennellä ympyrällä, ja ai hitsi kun Hanski oli kiva! Kuunteli jopa pieniäkin apuja kaahottamatta pää viidentenä jalkana pitkin peltoa. Ratsastelin jonkin aikaa ympyröillä ja taivuttelin Hannua molempiin suuntiin paljon. Noin tunnin ratsastelun jälkeen suunnattiin läheiseen metsään kävelemään loppukäynnit. Voi juku miten voi yksi pieni karvapallo ilostuttaa päivää noin paljon! ♥
uljas tankkeri! :D
väsyneet mutta onnelliset :)
Tänään olisi vielä viimeisen kerran tällä viikolla Hannun liikutus ja tallihommat. Saapa nähdä mitä tänään keksitään, ja onko Hannulla vielä intoa eilisen jälkeen kuinka paljon.... ;)

Ps, en ikinä uskonut myöntäväni tämmöistä pientä faktaa; Robinin uusi levy kuulostaa aika hyvältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti