tiistai 3. syyskuuta 2013

Pitäis kai hidastaa enne ku tipahtaa..

..mut moottoritie kutsuu ja pitää mut pois himasta.


Näillä fiiliksillä uuteen viikkoon. Viikonloppu tuli taas vietettyä Etelä-Suomessa. En osaa sanoa, oliko hyvä vai huono ratkaisu lähteä extemporereissulle Ainon ja kahden Ollin kanssa Stadiin Simon luokse, sillä nyt flunssa meinaa olla vielä karmeampi kuin viime viikolla, univelkoja kasautunut tuplasti lisää ja ahdistus iskee. Nimittäin kirjoitusten takia. Vajaa kuusi päivää ja tämä tyttö pojottaa studiossa kuulokkeet korvilla aloittelemassa ruotsin yo-kuuntelua.
1. lähdettiin perjantaina ajelemaan kohti Helsinkiä n. kymmenen aikoihin illalla ja matkalla pidettiin muutama tauko..
2. lauantaina käytiin kiertelemässä kirpputoria Karhupuistossa
3. kirpparikierroksen jälkeen suunnistettiin Finnkinoon katsomaan Kick-Ass 2, suosittelen!
4. leffan jälkeen käveltiin takaisin Kallioon Töölönlahden kautta, jossa päätin syöttää loput popcornit hanhille :)
1.&2. laitettiin Ainon kanssa itsemme ihmisen näköisiksi lauantai-iltana ja valmistauduttiin suuntaamaan Helsingin yöelämään!
3. eilen suunnistettiin iskän kanssa Ninan luokse kahville, ja vastassa olikin taas kaiken maailman herkut.. ♥
4. pakko myöntää, oon koukussa! :D
Ahdistaa. Eilen vasta se fakta iskeytyi päin naamaa, kun juttelin erään ystäväni kanssa kirjotuksista ja tajusin, etten ole lukenut _yhtään_, jos lukion abikursseja ei lasketa. Hieman kuitenkin lohduttaa se, että olen ollut aina melko hyvä koulussa, joten minulla on hyvät pohjat eväsretkille kirjoituksiin. Mahdollisuudet ovat siis 50-50, että kirjoitukset menevät hyvin tai sitten todella huonosti.. Jännittävää. Lukio lukematta läpi, vai miten se meni?

Tajusin myös, että minun pitäisi oppia sanomaan ei. Tietyissä tilanteissa se voisi pelastaa.. mm. maanantaina ei olisi tarvinnut mennä kouluun kahdeksaksi kahden tunnin yöunien jälkeen, jos olisin illalla sanonut ei ja painanut pääni tyynyyn. Harmi, että kaikki kaverit on suhtkoht menevää sorttia, joten en osaa kotiin jäädä yksin kun parempaa tekemistä on tiedossa jossain muualla.

Huh, tulipa tästä epäselvä ajatusoksennus ja kuvat ei oikeastaan edes liity postaukseen, muuten kuin Helsinki-reissun selostusten osalta.... Päässä pyörii tuhat ja kaksi asiaa.
Olisiko teistä huono asia, jos tekisin blogista enemmän kuvapainotteisen? Tai että höpöttelisin turhia silloin kun jotain sanottavaa on.. Mulla olisi nimittäin kuvia kesältä, mm. Turkin reissusta ja Weekend Festivalista, joille voisin pyhittää omat postaukset, hih.
Tahtoisin vain nukkumaan, mutta nyt on suunnistettava hakemaan "vaimo" töistä.. :)

6 kommenttia:

  1. Todellakin kuva painotteinen!!!!!:) Sellaset on kivoja :D btw. Löysin sun blogin sattumalta ku etin kymppilinjast (yhtye) tietoo xd hahah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha :D jotenkin arvasin että tänne saattaa päätyä sitä kautta..

      Poista
  2. Oli loistava idea lähtee stadii! 8) ... or not

    VastaaPoista
  3. Oot niin kaunis!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. asiastahan voi olla montaa mieltä mutta kiitti ny kuitenki:D

      Poista