sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Can we go back in time?

30.7.-6.8.2013
Alanya, Turkki
tähän kuvaan voisi melkein tiivistää koko loman! siideria skumppalasista altaan reunalla.. ♥
nämä kaksi herraa työskentelivät hotellin allasbaarissa ja pitivät minulle seuraa aina kun olin yksin ! aivan mahtavia jätkiä!
muutamat "asukuvat", joka päivä oli lähes samanlainen vaatetus, sillä lämpömittari näytti +40c, joten ei tullut mieleen laittaa muuta päälle kuin shortsit ja joku toppi :)
käytiin eräänä päivänä meriretkellä, jossa pysähdeltiin tietyin väliajoin mereen uimaan. laivalla myös tanssittiin ja syötiin, juomapuolta unohtamatta ;)
jäätelöä ja erilaisia limppareita kului viikolla _paljon_ !
nesteytys kunnossa!
hotellillamme oli juhlat, joissa esiintyi jonkinsortin tulitaiteilija, ja ruokaa ja juomaa oli todella paljon!
ready to go to party!
käytiin pikkuveljeni kanssa Hansan's Happy Wavella riippuliitämässä(?) oli muuten tosi siistiä! liidettiin korkealla, ja lopulta meitä dipattiin meressä, hah
aamupalat.. ♥
kotiin tuliaisiksi toin iiiihanan rusketuksen ja ihan liian monta Jack Daniel's toppia....
....matkakuumematkakuumematkakuume.... Tahdon takaisin Turkkiin!

13 kommenttia:

  1. terve! anteeksi tämä häiriö, mutta en löydä tietä ulos tästä blogista joten koska olen jäänyt tänne jumiin toivoisin että vosit järjestää tänne olutta mitä täällä ei vieläkään nähtävästi ole. Toivoisin yhteistyötä tässä asiassa, jotta tämä saataisiin mahdollisimman nopeasti pois päivä järjestksestä kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD sori täältä ei tuu olutta löytymää jote alappas painella näitten olutkommentties kanssa.. :) tää on vika tämmöne minkä julkasen! :D

      Poista
    2. olen pahoillani tästä aiheutuvasta vaivasta, mutta voisitteko sitten neuvoa tien ulos täältä ja kertoa lähimmän paikan mistä sitä o-kirjaimella alkavaa ohrapirtelöä saisi?

      Poista
    3. tiedän että tämä on tuskallista, mutta myös noloa minulle kun olen yrittänyt jo yli 12 tuntia etsiä ulospääsyä täältä. olen löytänyt itseni 15 kertaa roskakorista ja 13 kertaa paint-piirrustusohjelmasta. molempiin on täältä monen kilometrin matka en jaksaisi enää kävelle metriäkään. Toivoisin nyt suuntaohjeita ja välitöntä apua tässä kiusallisessa asiassa.

      Poista
  2. onko tofi kiva kifuli? :3

    VastaaPoista
  3. oletko koskaan miettinyt että aloittaisit vlogaamaan?

    VastaaPoista
  4. Postaa jo uus!!!!:)Kiva postaus!

    VastaaPoista
  5. Millo uus postaus?:)

    VastaaPoista