sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kuulumisia viikonlopulta

Pahoittelut jo tähän alkuun siitä, että kuvat on toooodella laadukkaita, koska puhelinta on vaan helpompi kantaa mukana kuin kameraa.. :-)
Mun viikonloppu alkoi perjantaina klo 11. Suunnattiin ensimmäisenä Ainon kanssa lukiolle katsomaan äidinkielen yo-kokeiden alustavia arvosanoja, joiden piti tulla torstaina ilmoitustaululle. Noh, eihän niitä siellä ollut, joten etsittiin opettaja käsiimme ja saimmekin kuulla arvioinnit, jotka meni paljon paremmin kuin oli odotettu, haha! 
Suoraan koulusta kävin pihistämässä isältäni auton, kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja suunnistin tallille, jossa Hannu ja poni odottelivat jo. Tein tallihommat ja lähdin ratsastamaan pellolle. Harmikseni ratsastus jäi vain hieman kesken, sillä täytyi ehtiä hakemaan iskä töistä kahdelta, joten ylimääräinen aika oli nipistettävä ratsastuksesta. Harmittaa muuten, kun en ole paljon Hannuilusta kirjoitellut, sillä yleensä ei ole ketään kuvaamassa mukana/säät ovat niin huonot etten kameraa ulos vie.. Olisi kiva kirjoitella heppakuulumisiakin joskus laajemmin, mutta en tahdo tehdä sitä ilman kuvia.. Plaah.
Perjantai-iltana lähdettiin ajelemaan Ainon kanssa. Minä toimin siis koko illan kuskina kavereille ja Aino oli "seuraneitinä" kyydissä. Käytiin heti alkuun tekemässä iltatalli (jota ei tosiaan kannata lähteä tekemään tälläytyneenä!!) ja suunnistettiin mahat muristen Mäkkäriin. Pidettiin piknikkiä Carlsonin pihassa kuunnellen hyvää musiikkia, kunnes saimme kutsun kaverin synttäreille. Sen jälkeen ilta olikin yhtä naurua, huutoa, hyvää seuraa, hyvää musiikkia ja paljon ajelua! Ja nukkumaan selvisin vasta puoli viiden aikoihin aamuyöllä.. Huhhuh, kuskina olo on rankkaa!
Eilen päätettiin Oltsun kanssa extempore lähteä Matkukseen tylsän lauantain kunniaksi. Oli kyllä jo aikakin, että tuo eräs kävi Matkuksessa..... Kierreltiin parit kaupat, mutta kumpaakaan ei oikein kiinnostanut shoppailla (tai olisi minua kyllä kiinnostanut, mutta lompakko oli eri mieltä asiasta..), joten lähdettiin kiertämään IKEA. Ai että siellä olisi ollut kaikkea kivaa, mitä olisin halunnut napata mukaan... Tiedän kyllä tasan tarkkaan millaiseksi asuntoni sisustan kunhan muutan! Rankan IKEA-kierroksen jälkeen käytiin Subwayllä syömässä ja lähdettiin takaisin kotia kohti. 

Tänään olisi tarkoitus lähteä viettämään erään pikkuneidin syntymäpäiviä Mikkeliin asti, joten täytyisi tästä lähteä ihmistäytymään ja etsiä jotain synttäreille sopivampaa päälle, kuin tämä yöpaita.. Josko vaikka tänään jaksaisin kantaa kameraa mukana, ettei tarvitsisi täyttää postauksia puhelinkuvilla, hahha! :-)

2 kommenttia:

  1. En minäkään ole käynyt matkuksessa vaikka lähellä asunkin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, harmi.. kannattaa käydä siellä! :)

      Poista