maanantai 11. elokuuta 2014

Pohdintaa

Onko tämä se blogi, jollaisen halusin?
Halusinko kirjoittaa vain asioista, joita multa pyydetään?
Nautinko siitä, kun anonyymit vonkuvat vain enemmän ja enemmän?
Ei. Tämä ei ole se blogi, jonka tästä halusin tulevan. Muutamina viikkoina olen saanut vain pahaa mieltä avatessa Bloggerin. Olen vältellyt kirjoittamista, koska nykyään en saa muuta kuin kuraa niskaan. Monet leimaavat törkeäksi tai ylimieliseksi, kun saan monta samanlaista kommenttia putkeen, enkä vastaa kaikkiin "yhtä iloisesti". Tässä kommentteja seuraillessani, olen huomannut, että suurin osa kommenteista tulee tahoilta, joiden iät on varmasti lähellä viittätoista ikävuotta, ja asuinpaikka on mikäpä muukaan kuin Varkaus. (Kiitos Statcounter♥)

Tiesin jo pari vuotta sitten, edellistä blogia pitäessäni, että tutut ja vähemmän tutut tuppaavat kommentoimaan melko kärkkääseen sävyyn, eivätkä asiat ole vieläkään muuttuneet. Jengi ei vain jaksa kasvaa aikuisiksi. Nimimerkkien taakse on helppo piiloutua, sitähän tämä sosiaalinen media nykyään on. Mitä erilaisimmista asioista tulee sanomista, hyvässä ja pahassa.

Halusinkin muuttaa blogin käyntäntöjä nyt kertaheitolla, ettei tarvitse enää pahoittaa mieltä. En aio toteuttaa hetkeen postauspyyntöjä, sillä mm. tätä postausta vinguttiin kauan, mutta kuinka monta kommenttia perästä löytyykään.. Niimpä, ei yhtään. Aion toteuttaa itseäni uudella tavalla täällä, enkä aio antaa muiden vallata minun päiväkirjaani. 

Tässä kaikki tällä kertaa, näkyillään!
Postauksen kuvista isot kiitokset Ainolle!
Ps. Jos joku siellä ruudun toisella puolella olisi innokas luomaan tänne uutta banneria, niin olisin superkiitollinen. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen kleinerandroid95@hotmail.com !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti