perjantai 18. heinäkuuta 2014

Throwback: Maleme Imperial - viikko paratiisissa

Noniin. Viimeinen postaus meidän kesälomasta. En oikein osaa kirjoitella siitä tarkemmin, koska mitään erikoista ei tehty muuten kuin kahtena päivänä (klik ja klik), joten tässäpä teille loput kuvanpahaset katseltavaksi.

HOTELLI:
Sunnuntaina 29.6. saavuttiin Haniaan n. 11 aikoihin. Aurinko porotti taivaalta ja lämpömittari näytti reilua +30 astetta!
Hotellin nimikyltti oli todella omalaatuinen, tykästyin tuohon kirjoitustyyliin!
Allasbaari, jee!
Ekoja kuvia huoneessa..? 
Suurin ihastuksen aihe; meidän kylppäri! Siellä oli ihana sisustus ja POREAMME! En edes muista kuinka monta kertaa tuli poreissa rentouduttua.... ♥
RUOKA:
Allasbaarilla käytiin yleensä päivisin syömässä jotain pientä, ja tietty juotiin hyviä juomia! Varsinkin Screwdriver ("ruuvimeisseli", drinkki, vodkaa&appelsiinimehua) oli aivan täydellisen hyvää, koska appelsiinimehu oli tuoretta ja sisälsi paljon hedelmälihaa.
Nälkäinen poju odottelemassa ruokaa..
Päädyttiin todella useana iltana syömään omalla hotellilla, koska ruuat olivat taivaallisia. Tämäkin oli "pientä purtavaa", ja mulla meni ikä ja terveys tuhota koko ateria.. Se siitä "pienestä" ateriasta..
Viimeisen illan ruokailut. Tuo Snitzel osoittautui mun lemppariksi koko viikolla!
Jääteetäkin kului viikolla muutama litra..
Ja kaikista parasta meidän hotellin ravintolassa oli ehdottomasti nämä ilmaiset jälkiruuat! Naminam.
Tältä näytti meidän itse kokkailemat aamupalat lähes päivittäin. Ja kuinka useasti kirosinkaan sitä paistinpannua, johon kaikki tarttui kiinni nanosekunnissa.......!

HOTELLILLA HENGAILU:
Iltaisin istuskeltiin aina meidän parvekkeella ja pelailtiin korttia. Myös hyvä syy parvekkeella istumiseen oli se, että siinä toimi wi-fi! :---D (en myönnä ettenkö olisi hyppinyt riemusta, kun tajusin sen toimivan hyvin tuossa kohdassa.....)
Seiska ja p*skahousu olivat viikon pelit. Myös "paranormaalia" p*skahousua pelattiin, mutta se ei oikein onnistunut, koska mä en osannut huijata Oltzua tarpeeksi hyvin.. :D
Muikea kinkku parvekkeella.

KATOLLA SIJAITSEVA UIMA-ALLAS:
Komistus altaalla 8)
Tuossa oli kaksi allasta vierekkäin; 110cm syvä ja 40cm syvä. Minä sitten kuvailin yleensä tuossa matalammassa, koska tuo lasiseinä oli tosi kivasti keksitty, siitä sai hauskoja kuvia! 
Aurinkoa ja vesimeloni Breezeriä ♥ Viikon lempparit!
Katolla olleessa uima-altaassa oli lasiset seinät, joten sieltä oli hyvä tiirailla maisemia. Ps, miks Oltzun kintut näyttää noin luikuilta?? :D 
Maisemia altaalta...
Lisää maisemia.. :)
Allas ei ollut kovin suuri, mutta juuri täydellinen auringonpalvonnan välillä tapahtuvaan pulahdukseen! Ja siellä se Oltzu taas kelluu.....
Jee, minuakin välillä!

RANTA:
Ranta oli mun mielestä kauneimmillaan illalla. Käytiinkin monena iltana katsomassa siellä auringon lasku ja heittämässä leipää. Käytiin myös yhtenä iltana oikein romanttisesti katsomassa tähtiä; maattiin kivikolla ihan veden ääressä ja tuijoteltiin taivaalle ♥ Suomessa kun tuollaista ei pysty harrastamaan, jos ei sitten halua jäätyä pakkaseen...
Rannalla meillä oli myös tämmöinen söpö kaveri, nimettiin se Kinkuksi! Parina iltana se oli meidän kanssa, varsin ihana otus. Olisin voinut kaapata kodittoman raukkaparan koti-Suomeen mukaan :)
Rannalla! Tuossa ei ollut erikoisen hyvä uida, tainno oli jos pystyi tasapainoilemaan kivillä n. neljä metriä eteenpäin, sitten vasta alkoi hiekka. Käytinkin lähinnä rantaa kuvailuun, aallot oli kivoja! Ps, oon ihan hurahtanut maximekkoihin ja -hameisiin, mikä mulla on ?!
Että tällaista. Eipä meidän lomalla erikoisia tapahtunut, mutta voin sanoa, että oli ihan huippua. Nyt on rentoutunut olo ja olen jopa vähän ruskettunut. Ei muuta sanottavaa, ikävä on takaisin ja suupielet korvissa katselen näitä kuvia. Lähtisin milloin vain takaisin, jos vain mahdollisuus olisi. Saapa nähdä milloin ensi kerran reissataan! :-)

6 kommenttia:

  1. Teetkö millon my day-video?:)

    VastaaPoista
  2. Moi, omistan aknesen naaman joka ylettää myös selkäänkin :/ en voisi koskaan kuvitella ottavani itsestäni kuvaa ilman että muokkaisin sitä aika reilusti. luin että säkin kärsit aknesta. voisitko tehdä videon jossa kertoisit kuinka oot eläny sun aknen kanssa ja miten oot saanu noin hyvän itsetunnon kehitettyä? Tunnen monia jotka kärsii aknesta joten varmasti yksi itsevarma ja noin eloisa voisi auttaa paljon muiden itsevarmuuden kehittämisessä! Voisit myös näyttää miten akneasi peität. Kärsin myös selluliitista vaikkakin olen hoikka joten itsevarmuuus on -100.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka sulle! En mä taida mitään videoita alkaa väsäämään, sillä mun aknesta on vaan pieni muisto enää, sillä se parani melko nopeasti aloitettuani e-pillerit. Myös päivittäinen pesu oikeilla aineilla auttoi paljon :-) Ja enpä mä sitä muuten peittänyt, kun meikkivoiteella.. Ja tietty kuvissa pienellä muokkauksella :p Ei onneks mun naama koskaan ole mun itsevarmuuteen vaikuttanut, mutta jokaisellahan se on ihan omakohtainen asia. Toivottavasti säkin saat sun ajatukset kääntymään erilaisiks! Aurinkoista kesää sinne! :-)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Mitkä pillerit sulla on käytössä? Voisitko tehä sellasen itsevarmuudeen abc-videon?:) oon tosi ylpee susta! Aurinkoista sullekkin♡

      Poista
    3. Yazit. Ja emmä tee, koska en koe olevani erikoisen itsevarma :-D

      Poista