tiistai 8. heinäkuuta 2014

Pitkästä aikaa tallilla

Pääsin eilen pitkästä aikaa tallille moikkaamaan Hannua. Yli viikko olikin ehtinyt jo kulua edellisestä kerrasta, ja ikävä oli suuri. Aino lähtikin sopivasti mukaan, joten saatiin pitkästä aikaa talleilla yhdessä + Aino sai superkivoja kuvia meistä laitumella!
Lähdettiin heti tallihommien jälkeen hakemaan heposet laitumelta, ja siellä vierähtikin tovi jos toinenkin, kun innostuttiin kuvailemaan....
Hannu oli ihan superpörheänä puhelimesta kuuluvasta hirnunnasta! 
Kun oltiin päästy takaisin tallille, Aino kipusi Hanskin selkään. Ja koska Aino ei ollut päässyt hyppäämään Hannulla viime viikon huonojen säiden vuoksi, olikin siis vuorossa nyt pikkupomppuja! En ihan hirveän montaa kuvaa ehtinyt räpsiä, sillä kokoajan sain olla korjailemassa esteitä.... On se tuo hepoti kumma, kun ei malta jalkojaan nostella.. ;-) Loppuun kuitenkin alkoi hommat pelittää, ja olikin minun vuoro hypätä kyytiin loppuverkkailemaan.
Alkuun oli pientä kankeutta kuskin suunnalta, sillä yli viikko ilman kunnollista ratsastusta tekee tehtävänsä. Kuitenkin Ainon neuvoilla saatiin ihan kivoja pätkiä, ja olikin hyvä lopettaa. Mulla pitäisi varmaan aina olla joku "pitämässä tuntia", sillä silloin oikeasti keskityn ratsastamaan, enkä vain humputtele. Saatiinpa taas miettimisen aiheita seuraaville kerroille, jospa hommat alkaisi taas sujua paremmin! :-)

Ratsastuksen jälkeen Hanski pääsi vielä pesulle ja sen jälkeen talliin. Huomaa kyllä miten ukkeli nauttii vedestä! Niin tyytyväisen näköistä poikaa oli kyllä että..! :-) Nyt onkin lähdettävä pikapikaa Ainon kanssa visitoimaan Kuopiossa, ja illalla taas suunnattava tallille! Ihanaa, kun tää mun heinäkuu on vähän rennompaa töiden osalta, joten ehtii touhuta paljon muutakin. Ollaan muuten suunniteltu Ainon kanssa kivoja juttuja loppuviikolle, mutta niistä sitten myöhemmin! See you later, alligator!
Niin tyytyväinen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti