keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa..

..tuntuu, että saan jotain aikaiseksi! Rästissä olevat kouluhommat alkavat talttua, ehdin avata bloggerin ja postata, sain vihdoin aloitettua sen kauan haaveilemani kuntokuurin ja puhelintakin sain tyhjenneltyä tuhansista kuvista. Nämä asiat eivät kyllä nyt liittyneet toisiinsa mitenkään, mutta noh..

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, miksi edes bloggaan. Tuntuu, ettei ideoita ole eikä kuulumisiakaan jaksa kirjoitella kun ne menisivät aina samalla kaavalla; heppaheppa, koulukoulu. Tänään kuitenkin ht.nettiä selatessa tajusin erään faktan. "Miksi edes blogata, jos ei ole mielikuvitusta?" Noh, itsehän siis kirjoittelen vain omaksi iloksi juuri silloin kun huvittaa. Pelottaisi ajatus siitä, että monet ihmiset odottaisivat kuumeisesti minun postaavan, ja hiiltyisivät kun postausta ei pariin päivään kuuluisikaan..
Tällä postauksella ei ole kai mitään päätä eikä häntää, eikä todellista aihettakaan, mutta ajattelinpa silti kirjoitella. Onko teillä mitään postaustoiveita? Tarkoituksena on toteuttaa ainakin postaus, joka täyttyy puhelimen kuvilla (kiitos WhatsApp ja yli 2000 kuvaa..) ja joulukuun ajaksi on tiedossa kaikennäköistä kivaa! :-) Sana on vapaa, joten kommenttia vaan kehiin, herätellään tämä blogi "syysunilta"!

Ps. Pahoittelen postauksen ruoka-/juomapainotteisia kuvia, niitä kun vaan kertyy.... :-D Asettelutkin pyllyllään, mutta eipä tässä kuvat pääasia olekaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti