tiistai 26. marraskuuta 2013

Materialismionnellisuutta

Olen jo pidemmän aikaa etsistkellyt puhelimeeni uusia kuoria, koska ehdin "kyllästyä" edellisiin. Vaikka edellisetkin olivat ihanat, silti tarvitsin puhelimelleni muutosta ulkonäön suhteen. Netissä selaillessani päädyin paikallisen Hudomi Shopin nettisivuille. (>>KLIK<<)
Kesällä ostamani kuoret, (KLIK) 17,90€
Olen ennenkin käynyt kyseisessä liikkeessä ostamassa kuoret ja ajattelin, että nyt on pakko saada uudet kuoret! Jonkin aikaa selattuani päädyin katselemaan "flip covereita" eli kuoria, jossa tulee läppä näytön päälle. Löysin monia mieluisia, mutta eniten kiinnitin huomiota yhdenlaisiin kuoriin; puhelimen näytön päälle tulevassa läpässä on kaksi korttipaikkaa. Tämä on siis täydellinen vaihtoehto tämmöiselle minun kaltaiselle taulapäälle, joka ei koskaan muista kuljettaa lompakkoa mukana.

Päätettiin marssia Ainon kanssa yhtämatkaa Hudomiin hankkimaan itsellemme kuoret ja tallustettiinkin liikkeestä ulos leveät hymyt kasvoilla :-) ! Nyt on molemmilla aina pankki- ja ajokortti mukana silloin kun puhelinkin on. (eli meidän tapauksessa aina....) Ja seteleitäkin kuoreen mahtuu! Täydellistä ♥
uusi rakkaus, lippukuosilla varustettuna ♥ (KLIK) 18,90€
Eli jos olet sitä mieltä, että puhelimesi kaipaa muutosta ulkonäköön, käy ihmeessä katsomassa https://www.hudomishop.net/, sieltä löytyy tosi monelle puhelinmallille kuoria, näytön suojakalvoja, näppäimistöjä, latureita ja vaikka ties mitä! Voin lämpimästi suositella! :-)

10 kommenttia:

  1. nuo on kyllä todella hienot kuoret :)

    VastaaPoista
  2. missäs mun kuoret viipyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noh voihan harmi. Sitten kysyin sitä että jokohan tämäb blogin tuotevalikoimasta löytyisi olutta? en ole löytänyt ainakaan liekkö olut loppunut vai eikö tällä blogilla ole anniskeluoikeuksia?

      Poista
    2. ...ville paineleppas pellolle täältä :-D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin minunkin mielestä! :-) meinasi olla valinnan vaikeus kuosin suhteen.. :-D

      Poista
  4. tämä on kyllä suuri loukkaus isänmaatasi kohtaan! Miksi ihannoit yhdysvaltoja vaikka täällä suomessa kaikki on hyvin? Meillä on kuitenkin hakaristitorttuja, joten miksi miksi miksi et hankkinut suomenlipulla olevaa kuorta ja samalla kannattanut omaa kotimaata ? tämä on erittäin loukkaavaa ja kauheaa jos nykynuoret eivät enää suomea muista. Tämä maa on rakennettu kovalla työllä ja verellä ja silti nykyajan nuoret unohtavat oman kotimaansa ja keskittyvät ihannoimaan muita maita. Tämä ei ole minusta oikein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiiän kuka oot jote... XD minusta tämä amerikan lipulla somistettu kuori oli kiva! :-)

      Poista