lauantai 15. marraskuuta 2014

Kiitos ja näkemiin!

Melkein kahden viikon radiohiljaisuuden jälkeen ei varmaan tule kellekään yllärinä, että tauolla ollaan. Ajattelin nyt vihdoin tehdä siitä kuitenkin virallista, ettei jää epäselväksi yhdellekään hemmolle siellä ruudun takana. Ei vaan yksinkertaisesti ole intoa kirjoittaa eikä kuvata. Kamera lojuu pölyyntymässä pöydän nurkassa ja puhelimeenkin tallentuvat vain pakolliset päivän kuvat. 

Jos jossain vaiheessa saan innostukseni takaisin, lupaan palata. Mutta jos mitään ei kuulu, niin sitten ei kuulu. Kiva, että jaksoitte kulkea mun matkassa tänne asti, katsellaan jatkuuko matka vielä jossain vaiheessa etiäpäin! Adios amigos!

4 kommenttia:

  1. Jatkaisitpa taas bloggaamaan. Ikävä on tätä blogia, varsinkin kun toinen loppu :( Olisi mukava kuulla kurssijuhlasta, uudesta asunnosta, susta ja hannusta ja yleensäkkin kaikenlaisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin olen palaamassa, mutta noista jutuista näkee kyllä lisää mun instagramista! :-)

      Poista
    2. Harmi :( erittäin hyvä kirjoittaja blogi. Harkitse vielä ;)

      Poista
  2. Jos sua vielä kiinnostaa bloggaus, kannattaisi oikeesti harkita sitä. Kirjoitustyylisi on niin loistava, että taito menee täysin hukkaan. Ja blogiahan voi pitää töiden ja muun elämän ohella vaikka kerran kahdessa viikossa. Löysin tämän blogin sattumalta kaverieni blogista ja pistin osotteen ylös, että jos kirjoitusta jatkat täältä saat yhden lukijan!

    VastaaPoista